Az Assassin’s Creed Valhalla a Game Pass januári kínálatában

  • Írta: aronsz
  • 2024. január 3.
  • Hír
Link másolása
Kiderült, hogy mely játékokkal játszhatnak idén januártól az Xbox Game Pass tulajdonosok. A legnagyobb cím egyértelműen az Assassin’s Creed utolsó előtti címe, de nem ez az egyetlen ismert kiadvány.

Korábban beszámoltunk róla, hogy a Microsoft bejelentette, hogy mely öt cím fog távozni a Game Pass könyvtárból januárban, nem kellett sokat várni az érkezőkre sem, a kiadó a honlapján tette közzé az ütemtervet.

Az Assassin’s Creed Valhalla január 9-én érkezik, szintén aznap érkezik majd a Figment akció-kalandjáték. Január 11-én a Super Mega Baseball és a We Happy Few, január 16-án pedig a Resident Evil 2 remake és a Those Who Remain válik elérhetővé.

Akik pedig minél előbb valami újdonságra vágynak, azok számára mától elérhető a Close to the Sun, holnaptól pedig a Hell Let Loose.

A közleményből kiderül az is, hogy a korábbi információkkal ellentétben a GTA 5 korábban, január 15. helyett, már 5-én fog távozni a kínálatból.

2.
2.
Helldiver
Resi 2-t nem láttam jönni.
1.
1.
crytek
Close to the Sun pc-n magyarul már végitolva. Konzolos verziókból a gyökerek kiszedték a magyar feliratot.
Valhalla és minden ilyen hosszú cím előfizetésben skippelve
Resi 2 nagy királyság. Those Who Remain is. Figmentet maxolni fogom ahogy tettem a 2 részével szintén a game passba.
We happy az nem ezer éve benne van? 100% hogy toltam game passba jól be is szopatott a game mert eltűnt a mentés a nagy semmi sok sok sok óra után :(

Hell Let Loose-ba belelesek bár nem kedvelem a multit de kiváncsi vagyok rá

Kezdésnek jó évindító
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...