Még az idén jöhet egy új Spyro-játék?

  • Írta: pandaril
  • 2024. január 8.
  • Pletyka
Link másolása
A karakter hivatalos X-fiókja posztolt egy képet, ami elég szikár, mégis egyértelmű üzenetet hordoz a rajongók számára. Konkrétumokat egyelőre nem tudni, de nem kizárt, hogy januárban kapunk egy hivatalos bejelentést.

Ha azt mondja valaki, hogy PlayStation 1-éra, akkor meglepően sok olyan franchise jut az ember eszébe, amelyek már vagy a feledés homályába vesztek, vagy ha nem is tűntek el teljesen, jó néhány éve nem hallattak magukról. A konzol címei között a Crash Bandicoot-játékok és a Castlevania: Symphony of the Night mellett természetesen a Spyro the Dragon is előkelő helyet foglal el a játékosok szívében.

Ez utóbbi talán a leghányatottabb sorsú a felsoroltak közül, hisz igazán új rész 2011 óta nem érkezett a franchise-ba, akkor is csak egy spin-off epizódot kaptunk. 2018-ban ugyan kaptunk egy felújított trilógiát, és ennyivel be is kellett érnie a lila kis sárkány rajongóinak. Most viszont úgy fest, hogy reménykedhetünk valamiben, legalábbis a karakter hivatalos X-oldalának posztja szerint.

Ha hozzá vesszük, hogy még a hónapban várható egy Developer Direct az Xbox részéről, nem lepődnénk meg azon, ha annak keretein belül többet is megtudhatnánk a frissen megvásárolt franchise jövőjéről. Az sem kizárt, hogy a PlayStation-exkluzívként indult karakter Xbox-exkluzívvá válik.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...