Késik a Left 4 Dead is

  • Írta: Daks
  • 2007. augusztus 6.
  • Hír
Link másolása
A Grand Theft Auto IV késése után egy újabb szomorú csúszásról kell beszámolnunk, mely ezúttal a Counter Strike készítőinek új játékát, a Left 4 Dead-et érinti.
A Grand Theft Auto IV késése után egy újabb szomorú csúszásról kell beszámolnunk, mely ezúttal a Counter Strike készítőinek új játékát, a Left 4 Dead-et érinti.

A Turtle Rock Studios az idei Quakecon rendezvény alkalmával jelentette be, hogy nem tudják tartani az új co-op zombigyilkolós játékuk eredetileg karácsonyra ígért megjelenését. A PC-re és Xbox 360 konzolra készülő Left 4 Dead így legjobb esetben is 2008. elején jelenhet meg. Kár érte.
13.
13.
alex_512
A most megjelent ingame videók alapján azt mondom hogy egy remek, hangulatos piszkosul izgalmas és ólomzáporos game lesz. És hogy multi lesz az a legjobb benne, ez más szintre emelte a játékmenetet és a hangulatot is. Pont most romlik el a mikrofonos fejhallgatóm....venni KELL egy másikat mire megjelenik. Alig várom, rajongok a zombis filmekért is de átélni sokkal izgalmasabb lesz.
12.
12.
tjames
Assassins Creed, Cod4, Army of Two, NFS ProStreet, Haze, Strangehold. ezek biztosak! Aztán várakozó listán van még: Bioshock, Skate, Turok, MoHA, BIA, ... most ennyi jut eszembe. Várakozó listásokról demo után mondok véleményt
11.
11.
lac15
az én váró listám: NFS Pro Street,COD4,UT3,DBZ Budokai Tenkaichi 3,Assasin's Creed,Warhawk,Lair,Skate,Fifa 08,Tekken 6...



ezt márcsak pénzel kell türni:D





10.
10.
nicknamemd
Hát nemtom itt sokan emlegették az Alan Wake-et az szerintem nem fog egyhamar megjelenni (pl.: idén tuti nem)... Mármint a gamespot-nál még mindig TBA van egy dátum helyett és nagyon hallgatnak róla.
9.
9.
Sörivó
Az én top 10-em a következő !: Yericho, Alan Wake, Assasin's Creed, Bioshock, NFS Pro Street , Halo 3, Dark Sector, PGR-4, Kane & Linch ( Dead Man) , és természetessen a Call Of Duty 4, ! És még őket várom talán 1x megérkeznek :Gow 2, Dead Rising 2, Resident Evil 5, GTA 4, Left 4 Dead, Age of Conan, Turok, Condemned 2, Silent hill 5, és nagyon remélem,hogy még idén itt az Unreal Tournament 3 !!!!!!!!!!!!!!!! így legyen !!!
8.
8.
Gerison bacsi
Nálam FPS uralom van:

Call of Duty 4

Haze

Unreal Tournament3

Assasin's Creed

Medal of Honor:Airborne

Lair

Ratchet&Clank

Heavenly Sword

Warhawk

Meg Socom meg még sokan mások ^^ El kell h adjam a vesém! Nem kell valakinek?
7.
7.
Gerison bacsi
legalább látszik h nem csak a PS3as címek tudnak késni. Amúgy nagyon sok jó játék lesz még így is az idén. Bár az eddigi top 13ból amit meg kéne vennem a szerencsétlen GTA4et ki kellett húznom. Amúgy ki mit tervez megvenni az ősszel? kinek mi a top 10-e?
6.
6.
lac15
gyurka én szinte minden ps3as játéknál ezt élem át:D
5.
5.
huszti
kopogjátok le, mert lehet semmi nem fog jönni, mindjárt szólnak, hogy késik a Bioshock...stb..koppkopp
4.
4.
hopcsiri
Túl erős nekik az idei mezőny.
3.
3.
Sörivó
Remélem ők legalább tuti jönnek idén : Jericho, Alan Wake, Assasin,s Creed,Halo 3, Dark Sector, PGR-4,
2.
2.
felegyi
Ja!Nemsokára Jericho!Brothers in Arms...
1.
1.
Sörivó
Lessz egyátalan valami jó game még idén ? vagy minden jövőre jön ?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...