Februárban folytatódnak az Avatar 4 munkálatai

  • Írta: osan
  • 2024. január 11.
  • Cooltúra
Link másolása
Ugyan még ki sem jött a 3. rész, de mint azt már James Camerontól megszokhattuk, zsenialitása a tervezésben is rejlik a részletek mellett, így érthető a hír, miszerint jövő hónapban folytatódnak a forgatások.

Csupán csak 13 évet kellett várni a legújabb Avatar-filmre, A víz útjára, de szerencsére a 3. epizód már sokkal korábban jön, 2025 decemberében. Miután a forgatási munkálatok befejeződtek tavaly, a film sikeresen belépett a post-production szakaszába, amire kerek 2 évet szánnak. James Cameron amellett, hogy valószínűleg idejét nem sajnálva a vágószobában ébred és fekszik, belekezdett a 4. etap forgatásába is, melyről egyelőre csak annyi hivatalos információnk van, hogy direkt folytatása lesz a 3. résznek.

A színészgárda egyik tagja, Sam Worthington interjút adott a People magazinnak, melyben elárulja, hogy:

Jövő hónapban megyünk vissza dolgozni rajta, és nagy lesz... Nagyobb, mint amit eltudnánk képzelni." - utalt a film grandiózusságára.

Az Avatar egyelőre cím nélküli 4. részét 2029-re datálják, de mint tudjuk, addig sok minden változhat. Valószínűleg új Na’vi törzseket ismerhetünk majd meg az alkotásban, legalábbis a 3. rész ígéretei erre engednek következtetni.

1.
1.
Extol
Döbbenet. Kár hogy a második részre ilyen sokat kellett várni. Valahogy nem volt sürgős
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...