Véget ért a Minecraft Legends fejlesztése

  • Írta: osan
  • 2024. január 11.
  • Gyászhír
Link másolása
9 hónapnyi frissítés és tartalomgyártás után megszűnik a Minecraft Legends támogatása, további új tartalmakra nem számíthatunk – jelentette be a Mojang stúdió tegnap. A játékot továbbra is ugyanúgy élvezhetjük, mint eddig.

A Mojang és a Blackbeard Interactive szerelemgyerekének, a Minecraft Legends-nek hivatalosan is lezárult a támogatottsága, ami azt jelenti, hogy további frissítésekre, esetleges új tartalmakra nem számíthatunk. A hírt a szerdai blogposztjukban osztották meg:

Megjelenés óta hallgattunk a játékosaink visszajelzéseire és egy sor újítást, változtatást eszközöltünk annak érdekében, hogy élvezhetőbb legyen a játék. Most, hogy ezzel megvagyunk ideje egy lépést visszalépnünk a fejlesztéstől.

A legfrissebb, egyben utolsó tartalomra ebben a hónapban számíthatunk Snow vs Snouts névvel, amely egy új Lost Legend kihívás lesz. Ugyan új tartalomra hiába várnánk, de egyéb, minőségbéli támogatottság nem szűnik meg, ahogy azt a fejlesztőstúdió kommunikációja is elárulta:

A már meglévő Lost Legends kihívásaink továbbra is ingyenesen elérhetők lesznek és ugyanúgy begyűjthetjük az értük járó jutalmat, ha sikeresen vesszük az akadályokat... Természetesen technikai támogatást továbbra is biztosítunk és semmilyen funkciót nem veszünk ki, teszünk elérhetetlenné a játékban.

A Minecraft Legends 2023. április 18-án jelent meg PC-re, Xbox One-ra, Xbox Series X/S-re, PlayStation 4-re, PlayStation 5-re és Nintendo Switch-re.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...