Extra akkuidővel jöhet a V2 DualSense

  • Írta: pandaril
  • 2024. január 11.
  • Hardver
Link másolása
A PlayStation kontrollerének sokak által leginkább kritizált eleme a gyenge üzemidő, ezen változtathat majd az új verzió, ami ezen felül még saját töltődokkot is ad a csomagban.

A 2020-ban debütált DualSense kontrollert sokan tartják a generáció legjobbjának egyrészt a formaterv, másrészt az adaptív ravaszok és a haptikus visszacsatolás miatt. Azonban pont ezek a feature-ök azok, amelyek miatt válik hangsúlyossá az eszköz legnagyobb gyengesége is: a beépített akku üzemideje.

Persze, kikapcsolhatóak ezek a funkciók, azonban ezzel sem kapunk a gyárilag jegyzett maximum 10 óránál több játékidőt, ráadásul ez a szám is mondhatni laboratóriumi körülményék között mért adat. A beépített akku miatt pedig még az sem opció, hogy elemet (vagy újratölthető akkupakkot) cseréljünk benne, mint az Xbox vezérlőkben.

Ezt orvosolandó dobhatja piacra a Sony a V2 DualSense kontrollert. A kanadai Best Buy oldal termékismertetője szerint 12 órás üzemidőt ígér a termék, ráadásul a csomagban egyből kapunk egy dokkolót is a kényelmesebb töltés érdekében. A 90 kanadai dollárba kerülő vezérlő egyelőre még nem kapható, és maga a Sony sem erősítette még meg a termék érkezét, viszont vitán felül áll, hogy igény lenne rá.

14.
14.
cyberstaker
Ezt nem lehet megunni, mert mindig aktuális a probléma :)
Mivel minden szar és drága is ezért mondhatjuk, hogy igen :)
13.
13.
Merőkanál
2 órával többet bír hmmmm….
12.
12.
delphijos
Ez a “minden is szar meg drága” sírós posztos hír ?
11.
11.
Seraph
#10: Akkor a szerencsések egyike vagy, attól függetlenül a hiba létezik és a mindhárom konzolgyártó szarrágó ilyen téren.
10.
10.
zoli12i
#9: Valahogy nem veszem észre. Sőt, ismerőseimnek sincs ilyen hiba, pedig van aki nonstop nyomja. PS5-nél a legelső szériás kontrollereknél állt fenn ez a hiba.
9.
9.
Seraph
#7: Mindegyik driftel, PS3-360 érában is így volt. Van amelyik egy hét, másik egy év után, de nem volt olyan kontrollerem egy platformon se aminek ne az lett volna a vége. Kivéve ez Razer, aminek az X gombja szart be egy hónap után, és azt mondták a garanciában nem javítható és inkább visszafizették az árát.
8.
8.
markoci555
engem is meglepett, milyen keveset bírja, így örülnék valami fejlesztésnek ilyen téren, de ilyen sok pénzért egy ilyen kis növelés rohadtul nem éri meg
durran be a kábel azt lehet folytatni (ha épp nem haltam meg miatta a játékban)
7.
7.
zoli12i
#6: Ezt a kamu fost nem unjátok még?
6.
6.
cyberstaker
Inkább az analog drifftel kezdenének valamit, mert ebben a formában ez egy hulladék. 3 ból 2 joyszickom 5 óra után driftelni kezdett, és ezzel nem vagyok egyedül. Jah persze vedd meg 120 ezerért azt a moduláris szart. Kösz sony. For the players.
5.
5.
Zisten
#1: .... akkor eladod. :)
4.
4.
crytek
12 óra lol... Nemhogy ez is cserélhető elemes lenne.. Series X kontroller kb 50 órát bír
3.
3.
petymeg2033
Most komolyan belinkeltetek egy áruházi oldalt, amit nyilvánvaló volt, hogy pillanatok alatt deaktiválni fognak, mert egy még be sem jelentett termékre mutat?! Profi!
2.
2.
Seraph
1.
1.
Kyriaz
Szép és jó a +üzemidő, de mi van ha nekem nincs szükségem a dokkolóra és a vele járó +költségre!?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...