Őszre csúszik a Last Time I Saw You

  • Írta: pandaril
  • 2024. január 11.
  • Csúszás
Link másolása
A japán folklórt, az első kamasz szerelmet és egy ősi átkot vegyítő kalandjáték eredetileg a nyáron jelent volna meg négy platformra. A pontos dátum egyelőre nem ismert.

A Maboroshi Artworks játékában Ayumit irányíthatjuk majd, aki az 1980-as évek vidéki Japánjában álmodik egy lányról, aki még sosem látott. Nem sokkal ezután a településre egy tájfun csap le, azonban a vihar nem természetes eredetű. A fiú a közeli erődben keresi a választ a kérdésre: kicsoda is a lány?

A misztikum, a kézzel rajzolt világ és a bájos kamasz szerelem keverékét nyújtó Last Time I Saw You egy puzzle platformer játék lesz, és ha valaki játszott már a Ghostwire: Tokyo-val, annak kifejezetten ismerős lesz a rengeted yokai-jal és különböző folklórelemmel tarkított játék. Az eredetileg nyáron megjelenő Last Time I Saw You-val még nem végeztek a fejlesztők, ezen apropóból adtak ki egy új trailert az őszi megjelenési időablakkal.

Ha valaki nem szeretne addig várni, annak PC-n elérhető a játék demója. Pontos megjelenési dátumot egyelőre még nem tudni, de azt már igen, hogy a Last Time I Saw You PC-re, PlayStation 5-re, Xbox Series X/S-re és Nintendo Switch-re is megjelenik majd.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...