Februárban jön a Wo Long: Fallen Dynasty Complete Edition

  • Írta: pandaril
  • 2024. január 14.
  • Bejelentés
Link másolása
A tavaly márciusban megjelent, egyesek szerint inkább Nioh-like, mint souslike játék új kiadása az alapjáték mellett annak összes DLC-jét is tartalmazni fogja.

A történelmi háttérre építő, mégis fantasy Wo Long: Fallen Dynasty márciusi indulása nem volt zökkenőmentes, főleg PC-n, azonban a játék kellően népszerű lett, annyira mindenképpen, hogy számos DLC és kollaboráció is érkezett hozzá. A Team Ninja adatai szerint több mint 1 millió példányt adtak el a játékból, ami nem tűnik soknak, viszont a csapat kifejezetten elégedett az eddigi eredményekkel.

A játék hivatalos oldalának legfrissebb híre szerint pedig új kiadást is kap a Nioh-játékok készítőinek alkotása, ráadásul kicsivel több mint fél hónapot kell csak várni rá. A Wo Long: Fallen Dynasty Complete Edition ugyanis február 6-án jelenik majd meg PC-re, Xbox One-ra, Xbox Series X/S-re, PlayStation 4-re és PlayStation 5-re is.

Ez a verzió az alapjátékon felül tartalmazni fogja a Battle of Zhongyuan, a Conqueror of Jiangdong és a Upheaval in Jingxiang DLC-ket, új karaktereket a három királyságból, új Divine Beasteket, új nehézségi fokozatokat és új end-game tartalmat is a The Thousand-Mile Journey személyében. Ezen felül az kollaborációs tartalmakat, mint a Lies of P, a Nioh 2 vagy a Naraka: Bladepoint crossoverek is a csomag részét képezik majd.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...