Egy CD Projekt RED-veteránt igazolt a Rebel Wolves csapata

  • Írta: zoenn
  • 2024. január 15.
  • Homo Nobilis
Link másolása
A The Witcher 3 vezető küldetéstervezőjét, Mateusz Tomaszkiewiczt igazolta le a nemrégiben alapított lengyel Rebel Wolves. Az úriember azt csinálhatja, amihez ért: egy tripla-A-s dark fantasy szerepjáték felett bábáskodhat.

A varsói székhelyű stúdiót 2022-ben alapította a The Witcher 3 rendezője, Konrad Tomaszkiewicz, aki a Cyberpunk 2077 gyártásvezetője is volt egyben. Már eddig is számos CD Projekt RED-veterán csatlakozott a Rebel Wolveshoz, és most egy újabb neves szakembert sikerült leigazolniuk.

Mateusz Tomaszkiewiczt nevezték ki a kreatív rendezőnek, aki korábban a The Witcher 3 és kiegészítőinek vezető küldetéstervezője volt, és ő felelt a Cyberpunk 2077 misszióiért is. Mielőtt csatlakozott a Rebel Wolveshoz, két évet töltött a Riot Games közelgő League of Legends MMO-jának fő narratív designereként.

"Nagyon sok fantasztikus RPG létezik manapság, de úgy érzem, van még hely számunkra és a játékosok ki vannak éhezve a lenyűgöző történetekre." - fogalmazott Tomaszkiewicz, és milyen igaza van!

Bármikor el tudunk viselni egy szláv mitológiával nyakon öntött AAA-kategóriás dark fantasy szerepjátékot, és milyen szerencsénk van, hogy pont ilyenen dolgozik a stúdió az Unreal Engine 5-tel, ami egy saga első része lesz. Pénz lesz rá, hiszen a NetEase segít nekik finanszirozni a projektet.  A fejlesztés már alfafázisba lépett, és a tervek szerint még ebben az évben további részleteket osztanak meg róla.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...