Tekken 8 - Lee Chaolan is ringbe száll

  • Írta: pandaril
  • 2024. január 17.
  • Videó
Link másolása
A kínai árvából lett cégalapító igazi régi bútordarab, bár a "kora" sem a mozgásán, sem pedig szemtelen stílusán nem látszik meg. Nézzük, hogy hogyan áll neki a next gen!

Már csak másfél hét van hátra a Tekken 8 megjelenéséig, de a Bandai Namco nem adja alább a marketinganyagok áramlását. Az élőszereplős trailer és a nyitóanimáció után egy újabb karakter bemutatót kaptunk, ezúttal Lee Chaolannal a főszerepben.

A sorozat rajongói egy igazi veterán karaktert tisztelhetnek a személyében, aki már az első rész óta jelen van a sorozatban, kivéve a harmadik részt. Kazuya Mishima családon belüli riválisa a Violet cég alapítója, harcstílusa pedig pont olyan szemtelen és manipulatív, mint a személyisége. Az, hogy Chaolan DLC karakter lesz-e, vagy az alap karakterek közé fog-e tartozni, egyelőre nem tudni, a Tekken 8 január 26-i megjelenésekor erre is fény derül majd. A játék PC-re, Xbox Series X/S-re és PlayStation 5-re jelenik majd meg.

2.
2.
Nothing
#1: Konkrétan mi a gond vele? Gondolom, több ruhája is lesz + szerkeszteni is lehet majd. Amúgy a sztori szerint robotikai cége van, nem csoda, hogy rákapott a hi tech cuccokra. :)
Ha azt vesszük, hogy legalább 60 éves a csávó, de még mindig 25-nek néz ki, nem is olyan rossz. XD
1.
1.
sanyikatarzan
Ennél nyomorultabban nem is nézhetne ki karakter, ezt kimaxolták a japók
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...