Filmadaptáció készül az Until Dawn-ból

  • Írta: osan
  • 2024. január 18.
  • Cooltúra
Link másolása
Nagyvászonra adaptálják a 2015-ös sikerjátékot, a remek horrorkalandot, az Until Dawn-t. A Shazam rendezője, David F. Sandberg fogja dirigálni a filmet, a forgatókönyvet pedig Gary Dauberman jegyzi majd.

A Hollywood Reporter értesülései szerint egy újabb PlayStation-kasszasiker vált médiumot és költözik be a mozik világába. Ezúttal az egyik legjob interaktív-horrorfilmen, az Until Dawn-on van a sor, melyben mi magunk választhatjuk ki, hogy milyen utat kövessen 8 tinédzser sorsa. Valamivel érthetőbb választás, mint az Amazon God of War, vagy a Netflix Horizon Zero Dawn projektje – nem mintha nem örülnénk ezeknek is.

A filmet David F. Sandberg fogja rendezni, akit legutóbbi munkája, a Shazam miatt is ismerhetünk, de szerencsére nem áll távol a horrorfilmek világa sem, hiszen a svéd rendező dirigálta az Annabelle: Creationt és a Lights Outot is. A forgatókönyv író pedig Gary Dauberman lesz, akinek neve olyan szkripteken szerepel, mint az It, az Annabelle vagy éppen a The Nun. Megnyugtató, hogy nem kezdő horrorfilmesek kapták meg a projektet.

Az Until Dawn fejlesztése eléggé rögös volt, eredetileg PS Move-hoz készült volna, de ezt hálaégnek elengedték és PlayStation 4-re már egy jól átgondolt, remek B-horror hangulatú alkotás született, ami mind a mai napig el tud minket szórakoztatni. Reméljük, hogy a készülő filmnek nem lesz ilyen rögös útja, de a feszültséget, a remek színészi alakításokat és a mesélő ominózus jellemét szívesen fogadnánk újra.

Arról még nincs információ, hogy mikor fog debütálni vagy egyáltalán elkezdődni a film forgatása.

1.
1.
crytek
Inkább pc-s portot belőle
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...