Mostantól fénykarddal is tolhatjuk a Baldur’s Gate 3-ban

  • Írta: aronsz
  • 2024. január 18.
  • Érdekesség
Link másolása
Abszolút hiánypótló mod bukkant fel a nagysikerű játékhoz. „Mert a sárkányokkal és varázslókkal teli világban semmi sem vágja át úgy a sötétséget, mint egy fénykard.”

– Írja Palmaman33 a mod készítője a leírásban. Ha eddig nem tudtad, hogy mi hiányzott a játékból, akkor most itt van, egy talán nem is annyira váratlan Star Wars crossover képében.

Bár sajnos a kiegészítő nem tökéletes, mivel ruhákat, vagy új karaktert nem kapunk, csupán fénykardokat, cserébe azt rögtön öt színben. A különleges fegyvereket tutorial ládákból lehet megszerezni (amik spawnolásához ezt a modot lehet használni), vagy pedig kereskedőktől beszerezni.

Igazából a mod egyetlen célját ezzel be is teljesíti, a készítő sem igazán ragozza a kiegészítő mélyebb hátterét. A Star Wars fanok reménykedhetnek, hogy a jövőben még fejlődik ez az irány is, egyéb ruhákkal, karakterekkel kiegészítőkkel.

Természetesen kevéssé váratlan fordulat a hiánypótló mod megjelenése, a Starfield és a The Elder Scrolls V: Skyrim is megkapta annak idején a zsánerből a saját maga kiegészítőjét.

3.
3.
hedzsooo
Pl. a Starfield vilagaba remekul megfer ez a mod is, de ide vhogyan nekem sem gyere be...
2.
2.
Spazz Maticus
#1: Én SW-rajongóként, és "veterán moddolóként" is egyetértek veled.
A második mondatodra pedig a válasz egyszerű, és egy szóval megválaszolható : Uborkaszezon... ;)
1.
1.
Extol
Ezek pont azok a modok amelyek pont 0-ra redukálják a játékélményt. Nekem aztán nem hiányzott sosem a SW mert nem vagyok rajongója már évtizedek óta. Szerencsére nem kötelező dolog ez, az viszont érdekes hogy ez hírértékű dolog
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...