Négy évvel a bejelentése után megmutatta magát az AI Limit

  • Írta: zoenn
  • 2024. január 22.
  • Bejelentés
Link másolása
Bizonyára nem túl sokan emlékeznek az anime stilusú soulslike játékra, amely négy év hallgatás után mutatkozott be újra. Az AI Limit ugyan PS4-re készült, ám azt a verziót sutba dobták és helyette PlayStation 5-re és PC-re érkezik.

Egy világvége utáni korszakban járunk, ahol az emberiség a kihalás szélén táncol, hiszen nem csupán egy ökológiai katasztrófa, hanem pusztító háborúk is tizedelték az embereket. A túlélők helyzete csak rosszabb lett, amikor az Iszap nevű titokzatos anyag szépen lassan felemészti a bolygót. Mi egy leányzót, Arrisát irányítjuk, aki egy rejtélyes technológia által létrehozott életforma.

Őt és a fajtáját Bladers néven emlegetik, feladata az, hogy végigjárja a pusztaságot és megkeresse az igazságot a civilizáció pusztulásával kapcsolatban. Persze az út során megannyi vadállat és vérszomjas főellenség vár arra, hogy felnyársalják.

Az AI Limitnek van egy jellegzetes anime-szerű művészeti stílusa, amiből hiány van a soulslike aRPG-k piacán, vagyis nem lehet elég belőlük. Fegyvereink összállitása varriálható, a Sync Rate mechanika pedig lehetővé teszi, hogy rendkivül gyors támadásokat hajtsunk végre, miközben varázslatok tucatjaival fokozhatjuk a hatást.

A játékot először 2019-ben jelentették be a PlayStation China Project második hullámában. A program támogatja a kínai játékfejlesztők globális piacra való lépését. A SenseGames csapatának alkotása eredetileg PlayStation 4-re készült, ám ennyi év távlatából logikus lépés, hogy a PS5 és a PC lesz a célplatform. A megjelenésre valamikor idén számíthatunk.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...