A CDPR gondolkodik a multiplayer lehetőségén a Cyberpunk 2-ben

  • Írta: aronsz
  • 2024. január 23.
  • Hír
Link másolása
A The Witcher mellett a Cyberpunk folytatásáról is nyilatkozott a stúdió vezérigazgatója, és kiderült az is, hogy egyelőre nem vetették el a többjátékos mód lehetőségét.

A héten már beszámoltunk róla, hogy Adam Badowski a CD Projekt RED vezérigazgatója a Reutersnek adott interjújában beszélt a cég konkrét fejlesztési terveiről. Megtudtuk, hogy a The Witcher 4-gyel gyártási fázisba lépnek, illetve a Cyberpunk következő részéről is kaptunk infókat.

Azt már tudjuk, hogy a stúdió készül a Cyberpunk 2077 folytatásával, amely egyelőre az Orion kódnevet viseli. A játék még nincs olyan készültségi fázisban, mint a Witcher, Badowski elmondása szerint 80 embert szeretnének ráállítani az év végéig (a Witcheren már tavaly is több mint 300-an dolgoztak).

A vezető elmondta azt is, hogy meggondolják a multiplayer mód lehetőségét, azonban több részletet nem árult el. Az eredeti tervek szerint már a Cyberpunk 2077 is megkapta volna ezt a funkciót, azonban a játék megjelenésének viharos körülményei miatt ezt elnapolták.

A GTA Online jellegű sci-fi világra valószínűleg kevesen mondanának nemet, meglátjuk, hogy a következő Cyberpunk-játékba belekerül-e valamilyen online funkció. 

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...