A GTA meghozta a sikert a Netflixnek

  • Írta: aronsz
  • 2024. január 25.
  • Érdekesség
Link másolása
Nem volt rossz ötlet a streamingszolgáltató részéről, hogy videójátékokat is beemelt a portfóliójába, csupán eddig rossz címekkel próbálkoztak, legalábbis nagyon úgy tűnik.

Még 2021-ben érkezett a funkció a Netflix szolgáltatásába, hogy az előfizetők bizonyos mobiljátékokhoz is hozzáférhetnek. A közönséget ez azonban nem igazán mozgatta meg, egészen addig amíg meg nem jött a GTA.

Tavaly novemberről decemberre majdnem megháromszorozódott a játék letöltések száma, 10 millióról 28 millióra ugrott. A növekedés mögött pedig a népszerű trilógia érkezése áll. December 14-től ugyanis a Netflixen letölthető a Grand Theft Auto 3, a Vice City és a San Andreas.

A legnépszerűbb a San Andreas volt 11,6 millió letöltéssel, azt követte a Vice City 4,1 millióval majd a GTA 3 2,4 millióval. Tehát a 28 millió teljes letöltésből 18,1 a Rockstar játékainak köszönhető.

A teljes előfizető-bázisnak ez még mindig csupán a 11%-a, azonban ahhoz képest, hogy tavaly augusztusban ez a szám még csak a mostani tizede volt, nem is olyan rossz. Úgy néz ki tehát, hogy ha megfelelő a kínálat, akkor az emberek nyitottak a streaming-előfizetésen belül a videójátékokra is.

2.
2.
cyberstaker
Én sem tudtam róla. Mondom kipróbálom. A tavalyi samsung telefonom legfrissebb androiddal nem kompatibilis. Kösz a semmit :)
1.
1.
csongor1996
Wow nem is tudtam hogy ilyen is van, már töltöm is :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...