Az év vége felé jöhet a Sunkissed City

  • Írta: pandaril
  • 2024. január 27.
  • Megjelenés
Link másolása
A Stardew Valley egykori társfejlesztője saját játékot készít, ahol egy napsütötte, tengerparti városban kezdhetünk új életet, ismerkedhetünk, gazdálkodhatunk és harcolhatunk szörnyekkel.

Ha valaki szerette a mai napig népszerű Stardew Valleyt, annak kifejezetten ajánlott lesz figyelnie az egyik készítő, Mr. Podunkian új játékára. A hír, miszerint a fejlesztő saját játékot készít, nem új, a Stardew Valley csapatból 2022-ben távozó Mr. Podunkian a sanpo motor jogait megtartva dolgozik saját projektjén, a Sunkissed Cityn.

A játékban egy nagyvállalat alkalmazottjaként kell a tengerparti Apollo City lakóival összebarátkoznunk és a cég ökobarát működését népszerűsítenünk. Azonban a felszínen színes, vidám és laza városkát tömeges migrén mételyezi, amelyen a környező vadvilág fokozott agresszivitása és a csatornákat ellepő szörnyek sem segítenek.

Természetesen visszatér a gazdálkodás, az ismerkedés, és a város és környékének megismerésén lesz a fő fókusz, de lehetőséget kapunk pixel art karakterünk teljes körű személyre szabására is. A készítő pedig már azt is látja, hogy mikortól vethetjük bele magunkat ebbe az új világba. Jelen állás szerint 2024 negyedik negyedévében jelenik majd meg PC-re, és nem sokkal utána konzolokra is.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...