Célegyenesben a Stardew Valley 1.6-os frissítése

  • Írta: pandaril
  • 2024. január 28.
  • Hír
Link másolása
A fejlesztő elmondása szerint az update tartalmilag már készen van, most jön a javítás, tesztelés és finomhangolás fázisa, reményei szerint pedig még az idén elérhetővé válik a frissítés.

A kényelmes kikapcsolódást jelentő indie játékok koronázatlan királya, a Stardew Valley évek óta töretlen népszerűségnek örvend, és gyakorlatilag egyszerűbb felsorolni azokat a platformokat, amelyeken nem elérhető mint azokat, amelyeken elfut. A játékot egy ember, Eric Barone, más néven ConcernedApe készíti.

A létszámnak azonban ára van, a Stardew Valley utolsó komolyabb frissítése 2020 decemberében jelent meg, igaz, ConcernedApe ezt követően egy másik játék, a Haunted Chocolatierre elkészítésére fókuszált (bár erről a játékról sem tudni még túl sokat). 2023 áprilisa óta viszont újra a Stardew Valleyra koncentrál, és annak az 1.6-os frissítésére.

Hogy pontosan mit is fog tartalmazni az update, egyelőre nem ismert, azt viszont elárulta Barone, hogy nagyobb frissítés lett belőle, mint amilyennek eredetileg tervezte. Az update egyébként tartalmilag már készen van, most már csak a finomítások és javítások vannak hátra, és az X-poszt alatti kommentek szerint még az idén elérhető lesz az 1.6-os verzió, de hogy pontosan mikor, az egyelőre rejtély.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...