Furcsa bug a Suicide Squad: Kill the Justice League early access rajtjánál

  • Írta: pandaril
  • 2024. január 29.
  • Hír
Link másolása
Új-Zélandon már elérhető a játék, de a Rocksteady alig egy óra után lekapcsolta a játék szervereit, mivel egy bug miatt azoknál is befejezettnek mutatkozott a történet, akik most először kapcsolták be a játékot.

A jelen generáció egyik sajátossága, hogy a különböző előrendelői bónuszok közé bekerült egy korai hozzáféréses időszak teljes árú játékok esetében is, amikor az extra felárat kiperkáló játékosok 2-3 nappal a hivatalos rajt előtt játszhatnak már a játékkal. A day-one patchek korában meggondolandó ez a dolog, főleg egy olyan játék esetében, ami a zárt alfa teszt alapján a történetével és karaktereivel lehet élvezetes.

Új-Zéland földrajzi fekvése miatt az ilyen early access megjelenések tekintetében az első helyen szokott szerepelni, és ezúttal is ez történt a Suicide Squad: Kill the Justice League esetében. Azonban a Rocksteady alig egy órával a rajt után lelőtte a játék szervereit, és azok óránkon át offline is maradtak. A hiba rendkívül kínos és egyben érdekes is: több játékosnál, akik most kapcsolták be először a játékot, a sztorimódot már befejezettnek mutatta a program.

A számos aggasztó jel ellenére is kíváncsian várjuk, hogy az Arkham-játékokat jegyző fejlesztők vajon valóban megugrották azt az ígéretet, hogy élvezetes és valóban jó live-service játékot hoztak össze, vagy egy Avangers-szerű bukás lesz majd ebből is? Az előrendelőknek hamarosan nálunk is kiderül, mindenki másnak február 2-ig kell várnia.

4.
4.
crytek
#3: Ennyit számít amikor a vezetőség úgy látja hogy amivel a csúcsra jutottál az már nem pálya cserébe gondolják majd a skinekkel meg egyéb baromságokkal amiket meg lehet majd venni a játékban sokkal jobban járnak majd pénzügyileg.
A profit sajnos az észszerűséget mindig is felül fogja írni..
3.
3.
Doomsayer
#2: lol az igen. Ráadásul az AK UE3 még.
2.
2.
crytek
9 év grafikai előny... JA NEM :) Nevetségesek..de még hagyján a grafika...

https://www.youtube.com/watch?v=iocRbdvUgJ4

1.
1.
gegory
Ősszintén, aki ezt előrendelte ez nem komplett. Maximum a Streamerek tették meg, hogy mindenki előtt tudják bemutatni. Na ezeknek legalább 3szoros áron kellene adni :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...