Jelen generációs frissítést kapott a Insurgency: Sandstorm

  • Írta: pandaril
  • 2024. január 30.
  • Megjelenés
Link másolása
A multis lövölde immár PlayStation 5 és Xbox Series X/S konzolokon is natívan fut 4K-ban, 60 fps-sel, és a konzolok egyéb feature-eit is kamatoztatja majd a játék. Az előzőgenerációs verzióról ingyenesen frissíthetnek majd a játékosok.

A taktikai FPS, ami először PC-re jelent meg még 2018, három éve költözött először PlayStationre és Xboxra. Most pedig a jelengenerációs vasakra is elérhető egy-egy natív verzió, így pedig már a generációváltáskor belengetett 4K-t és a 60 fps-t is tudja a játék konzolon. Természetesen a gyors betöltés, a Quick Resume és a haptikus visszacsatolás is mind-mind elérhető.

Az Insurgency: Sandstorm ára 40 dollártól kezdődik, de egészen 80 dollárig is elmehetnek a lelkes rajongók különböző bónuszokért cserébe. Viszont van két jó hírünk is: az első, hogy a frissítés azoknak, akik rendelkeznek a játék PlayStation 4 vagy Xbox One verziójával, teljesen ingyenes. A másik, hogy a frissítés már elérhető. Igazán kár, hogy a fejlesztőstúdió már nem élhette meg ezt. Végezetül érdemes megemlítenünk azt is, hogy a játék, s így az újgenerációs upgrade elérhető az Xbox Game Pass könyvtárából is.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...