Demót kapott a Bulwark: Falconeer Chronicles

  • Írta: pandaril
  • 2024. január 30.
  • Megjelenés
Link másolása
A játék megjelenéséig alig két hónap van hátra, a próbaverzió pedig már elérhető, ráadásul nemcsak PC-n, hanem minden célplatformon.

A 2020-as Falconeer folytatása, és valamilyen szinten spinoffja is lesz a Bulwark: Falconeer Chronicles, amelyben a sólymok hátán vívott légicsatákon túl bizony a civilizációnk újraépítése, városaink bővítése és még egy kis politikai beköszön. A stilizált látványvilág, a nagy, nyílt tér és a benne rejlő titkok és lehetőségek itt is visszatérnek majd, ha pedig valaki nem akar megjelenésig várni vele, annak megérkezett a demó.

A dolog szépsége, hogy a legtöbb demó megjelenéssel ellentétben itt a készítők minden célplatformon elérhetővé tették próbaverziót, így már egyből ott próbálhatjuk ki, amelyen játszunk. Érdemes megjegyezni, hogy a cikk írásakor a PlayStation-verzió oldala nem volt együttműködő, viszont az Xbox és a Steam-oldal már elérhető.

A Bulwark: Falconeer Chronicles 2024. március 26-án jelenik majd meg PC-re, PlayStation 4-re, PlayStation 5-re, Xbox One-ra és Xbox Series X/S-re.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...