Lehetséges, hogy új Burnout-játék érkezik

  • Írta: osan
  • 2024. január 31.
  • Pletyka
Link másolása
Ki ne emlékezne a Burnout-játéksorozatra, kiváltképp a Paradise-ra, aminek felújított változatát a Stellar Entertainment készítette. Most lehetséges, hogy egy új Burnout-játékra tettek utalást a fejlesztők.

A méltán híres versenyjáték-sorozat lehetséges, hogy visszatér, legalábbis a fejlesztők X-posztja akár erre is utalhat. A Stellar Entertainmentnek köszönhetjük a Need for Speed: Unboundot, a Need for Speed Remasteredet, illetve a Brunout Paradise felújított változatát is.

Így adunk nektek (kissé furcsán) belsős információkat arról, hogy min is dolgozunk épp, anélkül, hogy ténylegesen elmondanánk. A főnökeink pedig *még* mindig nem lőtték le a projektet! Boldog napok!” – írják a bejegyzésben, melyhez ezt a képet csatolták:

Az, hogy a „take downs” kifejezést használták akár a játéksorozat harmadik epizódjára is utalhat, sőt az is benne van, hogy nem egy új játékot, hanem a harmadik rész felújított változatát kapjuk majd meg. Természetesen, mint minden pletyka, ez is lehet, hogy csak kacsa, de bizakodásra adhat okoz, hogy ezúttal a fejlesztők izzították be a hype-gépezetet.

2.
2.
gegory
Nagyon jó, épp a hétvégén kezdtem el újra PCSX emulátorral. Minden szuper és sokkal élvezetesebb mint az a nyomorék Paradise City.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...