Felszámolja a jump scare-eket az Alan Wake 2 legújabb frissítése

  • Írta: szlav
  • 2024. február 2.
  • Letöltés
Link másolása
Természetesen opcionális módosítóról van szó, a legújabb frissítés pedig ezen túl is tartogat olyan extrákat, aminek az újrajátszás vagy trófeagyűjtés közben fogunk örülni.

Természetesen a nyomasztó horrorjátékokban gyakran meg van a helye az "olcsó" ijesztgetésnek is, aki azonban végigjátszotta az Alan Wake 2-t, az aláírhatja, hogy a sztori egy bizonyos pontján a Remedy alaposan felcsavarta a jump scare-ek potméterét. Ettől még persze egy fantasztikusan kiváló, a tavalyi év egyik legnagyszerűbb játékának nevezhető alkotást kaptunk, de legyünk őszinték: nincs abban semmi kivetnivaló, ha valaki jobban élvezné Alan Wake és Saga Anderson történetét a bevillanó rémségek nélkül.

Szerencsére a legújabb, 1.15-ös frissítés lehetőséget ad arra, hogy limitáljuk a jump scare-eket - afféle kényelmi vagy hozzáférhetőségi opciónak is felfoghatjuk ezt, mint a számos játékban feltűnő arachnofóbia beállításokat. A frissen érkezett patch egyébként számos egyéb javítást is tartogat, a csomag másik fontos funkciója azonban a fejezetválasztó. Igen, mostantól nem kell a milliónyi mentésünkre hagyatkoznunk ahhoz, hogy újrajátszhassunk egy-egy szekciót - az újrázáshoz vagy a kihagyott achievementek begyűjtéséhez kiváló funkció ez.

Jó látni, hogy a Remedy nem engedte el az Alan Wake 2 kezét azután sem, hogy a Larian csapatával együtt karöltve begyűjtötték a tavalyi év majd' összes év játéka-díját. Természetesen vár még ránk legalább két nagy sztoribővítmény is, de azok megjelenése előtt is jó, ha szállingóznak ehhez hasonló javításokat és extra funkciókat tartalmazó frissítések.

6.
6.
crytek
#5: Awoved kapcsán mert te vak vagy és nem látod mi van a videoban azon sajnos senki se tud segíteni :)

Anti üzlet dolog? Na copyz ide párat mert ilyen nem rémlik.

Az hogy az epic a kiadó meg ő adta a pénzt egy dolog. Ettől még lehet várni, meg ettől még igaz lesz hogy ha valamit kiadnak steamere epic után az jobban fogy. Ezek tények. Ha az epic nem adja ki akkor bolond márpedig nem fogja mivel remastered se jött a mai napig steamre. De ha nekik nem kell hogy vegyék a játékot... mondjuk ezt nem újkeletű megszoktuk az epictől mióta fellötték a store-t hogy a BUKÁS a vérükben van...
5.
5.
Doomsayer
#4: Nagy szánalom, hogy 8 évnél fiatalabb gépem van. De amennyi nettó hülyeséget meg anti üzlet dolgot össze tudsz hordan állandóan, hogy az oldal többi olvasója szégyenli magát miattad, kész csoda, hogy ekkora arcod lett mostanság. Az Awoved-nél a hitbox-os hülyeségnél is majdnem hanyatt dobtam magam, mert csak csattogtatod a szavakat, amik nem tudod mit jelentenek és lövésed sincs mit beszélsz... De amikor az epic games *kiadó*, aki fizetett a játék lefejlesztéséért azt várod steam-re, mert szerinted majd lejár az epic és nekem mondod, hogy hülyeség, az még csak nettó butaság... De hogy mellette agresszívan támadsz engem, az már szánalmas. Talán összekeversz a szokásos vitatkozós haverjaiddal, vagy pedig ismét magadra ismertél a hozzászólásomból, aztán azért vagy ilyen bolond.
Nem veszel te semmit sehonnan, úgyhogy, ha lehet, ne játszd itt az agyad, hogy bojkottálod az epic-et.
4.
4.
crytek
#3: "Bár tényleg van pár loser"

Ja pár... nem is tudom melyik game volt az ami miután lejárt az egy epic fizetett év és kijött steamre a game 1 hónap alatt több eladást produkáltak vele ott.. Ja pár ember... néha akkor faszságokat tudsz írni hogy elképesztő..

arcozásról beszélsz ,azt te arcozol a legjobban mert bibibi neked van hozzá géped... szánalom
3.
3.
Doomsayer
#2: Azért nem számítanék rá bármelyik pillanatban, mert az Epic Games a kiadó és ők fizették a játék fejlesztését. Bár nem annyira elképzelhetetlen egy Steam-es megjelenés, mint mondjuk egy Sony játék Xbox-ra, de azért nem állnék addig fél lábon.

Bár tényleg van pár loser, aki az EGS miatt nem veszi csak meg, de amúgy a legtöbb, aki arcozik amúgy sem venné meg (sem ezt, sem mást), másrészt meg gépük sincs hozzá és eleve ezért arcoznak.
2.
2.
xanatos0911
#1: Dobozosan biztosan nem fog, Steamre majd lehet valamikor
1.
1.
crytek
Abban biztos vagyok hogy steamre meg dobozosan sokkal többen várják mint ezeket a frissitéseket
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...