Komoly változások jöhetnek az Xbox életében

  • Írta: osan
  • 2024. február 5.
  • Pletyka
Link másolása
...legalábbis ezt pedzegették a Gamers Council podcast-adásában, melyben kitértek olyan állításokra is, miszerint a Call of Duty-játékok nem jönnek Game Pass-be, a Microsoft elkezdhet multiplatform játékokat kiadni, sőt át is állhatnak teljesen digitális megoldásokra, reklámokkal a Game Pass-ben.

Miután kiszivárogtatták, hogy több Xbox-exkluzív cím is befuthat rivális konzolokra, megtörtént a várható médiavisszhang és egy podcast-műsor, a Gamers Council meg is vitatta az esetet. Az adás során Timdog X-felhasználó is felszólalt – aki elméletileg közeli viszonyt ápol az Xbox-szal.

Timdog szerint nagy valószínűséggel a Call of Duty-játékok nem fognak bekerülni a Game Pass kínálatába, hiszen a Microsoft nagy hasznot remél abból a befektetésből, hogy felvásárolták az Activision Blizzardot. Sőt, tovább mennek és kijelentik, hogy a Game Pass modellje fenntarthatatlan és egyszerűen nem elég nagy a piaci helyzete ahhoz, hogy megérjék az elsőnapos megjelenések vagy a nagyobb profilú címek felvásárlása.

Állításuk szerint a cég pénzügyi igazgatója is szorult helyzetben van, leginkább a folyamatosan csökkenő hardver-eladásszámok miatt, amik annak ellenére csökkenek, hogy az utóbbi időkben jócskán leesett pár régióban a konzolok ára. Ez az egyik oka annak is, hogy a multiplatform megjelenéséket fontolgatják a fejesek.

Az egészet pedig azzal a pletykával zárták, miszerint a Microsoft át szeretne állni a teljes digitális létbe – emlékezzünk vissza az FTC vs. Microsoft ügy során kiszivárgott Xbox Cloud konzolra – és azt az ötletet sem vetik el, hogy reklámokkal spékeljék meg a Game Pass-t, illetve MI használatával próbálják csökkenteni a kezük között kifolyó összegeket.

Timdog gondolatait Idle Sloth foglalta össze egy X-posztban.

3.
3.
Ca$Hman
Egyelőre mi,xbox userek szart se értünk az egész Activision felvásárlással. Se cod, se crash, se diablo. Anyátokat :) De lesz majd ps-re gears of war. El fogom adni a faxba a boxot, az lesz a vége, kicsit már unalmas ez a kabaré.
2.
2.
Kratoska
*Komoly változások jöhetnek az Xbox életében*

Crytek: https://youtu.be/WShknpNpHbY?si=Uoj4KbyGtWKtxcLd
1.
1.
zoli12i
Crytek most megszédült!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...