Final Fantasy XIV - hamarosan indul az Xbox-verzió nyílt bétája

  • Írta: szlav
  • 2024. február 5.
  • Korai verzió
Link másolása
Nem kell már sokat várnunk arra, hogy Xbox Series X/S-en is felfedezhessük Hydaelyn káprázatos világát. A Square Enix kitűzte a dátumot, bő két hét múlva startol a nyílt bétakör.

PC-n, PlayStation 4-en és PlayStation 5-ön fantasztikus karriert futott be a Square Enix nagyszabású Final Fantasy MMORPG-je, idén pedig az Xbox Series X/S konzolok tulajdonosai is belevághatnak a kalandokba. Sajnos a teljes, hivatalos megjelenéshez még továbbra sincs dátumunk, a Square Enix azonban ma elárulta, hogy mikor nyílik meg Yoshi-P álomvilága a zöldkonzolok játékosai előtt, nyílt bétaverzióban.

A próbakör február 21-én veszi kezdetét, végdátumot azonban nem kaptunk, a stúdió pedig megerősítette, hogy a nyílt bétaverzió egészen a teljes megjelenésig fut majd. Az Xbox Game Pass Core vagy Ultimate előfizetés nélkül is szabadon elérhető béta a tartalmát tekintve megegyezik majd a játék Free Trial verziójával, leszámítva a mikrotranzakciós költési opciókat, melyek szintén a hivatalos launch idején élesednek.

Mivel a Free Trial, s így a nyílt béta is 70 szintre elegendő tartalmat biztosít, garantált, hogy a próbakör során sem fogunk egyhamar kifogyni a tennivalókból. Habár a Square egyelőre nem részletezte a dolgot, reméljük, hogy az ekkor megkreált karaktereink és azok játékállása átmenthető lesz a hivatalos rajtra is!

1.
1.
Doomsayer
Már elindult és zajlik a béta. Nincsenek gixerek, délután 2 körül volt sorbanállás, 8. voltam a sorban és kb 10 másodpercet kellett várni. Az ilyen MMO indulásokra mindig érdemes odanézni (főleg erre), mert nagy fun, ahogy ezerrel hemzsegnek az emberek.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...