Álláshirdetések árulkodnak a Cyberpunk 2077 folytatásának részleteiről

  • Írta: pandaril
  • 2024. február 7.
  • Hír
Link másolása
Természetesen a folytatás tényéről már tudtunk, azonban a munkakörök leírása alapján érdekes részleteket következtethetünk ki a készülőben lévő játék kapcsán.

A 2020-ban megjelenő, majd 2023-ban kvázi végleges formájában elérhetővé váló Cyberpunk 2077 három évvel később is rendkívül népszerű, így nem csoda, hogy a CD Projekt RED már gőzerővel dolgozik a folytatáson. Ez nem is titok, maga a stúdió konkrétan dicsekedett azzal, hogy milyen iparági veteránokat szerződtetett a projektre.

Természetesen egy ilyen játék elkészítéséhez nem elegendő pártucat nagy név, nem ritkán akár többszáz fejlesztő munkája is kevésnek bizonyul, és a CD Projekt RED nagyon is jól tudja ezt. A múlt ellenére viszont bizakodók, mi sem mutatja ezt jobban, minthogy egy csomó új pozíciót hirdettek meg, amelyek nemcsak arról árulkodnak, hogy a fejlesztés gőzerőkkel zajlik, hanem arról is, hogy mire számíthatunk a játék kapcsán.

Az Orion kódnevű játékban visszatér az első részből ismert kraftolás, hangsúlyos lesz a történet és az akciódús átvezetők, amelyek a játékmenettel tökéletesen összesimulnak majd. Nem kizárt, hogy több térképet is kapunk majd, legalábbis a sejtelmes "lélegzetelállító világok" többesszáma erre enged következtetni. Hogy a projekt pontosan hogy halad, egyelőre nem tudni, de jobb, ha nem talpon állva várjuk ki a játék megjelenését.

2.
2.
almaspite
#1: Szerintem még mindig, az egész balhét és pereskedést megúszták volna, ha a játék marketing kampányát legalább +1 év múlva indították volna el.

Játék nagyon jó alapjai vannak, de érződik rajta hogy össze van kapkodva amit a phantom nagyából javította ezt a dolgot. Azonban én még kiegészítőket nagyon szívesen láttam volna még a játékhoz.
1.
1.
hedzsooo
A razos kezdes/kiadas/fogadtatas (foleg ugye konzolokon) ellenere nagyot kaszaltak vele, sz'al csak pusztan a penzugyi oldalarol nezve is osszessegebn 1 siker cim, ugyhogy ez annyira nem meglepo szerintem. :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...