Elindult a Stellar Blade előrendelése

  • Írta: pandaril
  • 2024. február 7.
  • Hír
Link másolása
A koreai Shift Up játéka nemcsak hallatott magáról a múlt héten, de látható időn belül meg is jelenik, aki pedig szeretné, a mai naptól kezdve le is adhatja a rendelését a játékra.

2019-ben Project: EVE cím alatt mutatkozott be a mostanra Stellar Blade névre keresztalt alkotás, melyről az elmúlt hónapokban nem sok látnivaló érkezett. Már-már a feledés homályába veszett, mikor is az idei első State of Play során egy igen csak kimerítő előzetest kapott a játék, amelyben a játék történetének alapfelállásába és a harcrendszerbe is nyertünk egy röpke betekintést.

Elsőre, de a talán másodikra is a Nier: Automata juthat az eszünkbe a Stellar Blade láttán, nemcsak a részletesen kidolgozott, és egyáltalán nem harci ruhában feszítő hősnő miatt, hanem az igen csak hasonló alapfelállás végett is (az emberiség az űrbe kényszerül menekülni a kihalás elől, és egy modellre vár a világ megmentésének feladata). Ez természetesen nem jelenti azt, hogy a hasonlóság ennél messzemenőbb lenne, áprilisban majd kiderül.

Aki szeretné bebiztosítani magát, annak a mai naptól elérhető a játék előrendelésre. A lemezes verziót a nekünk tetsző üzletből szerezhetjük be, digitálisan viszont kizárólag a PlayStation Store-ban adhatjuk le a rendelést, ahol az alap verzió is 29.990 forint. A 33.990 forintba kerülő Digital Deluxe verzió vásárlása esetén plusz ruhákat és kiegészítőket kapunk Eve számára, 2.000 XP-t és 5.000 in-game valutát. Akármelyik verziót is választjuk, az előrendelők ígyis-úgyis megkapják Eve számára a Planet Diving ruhát, a egy klasszikus, kerek szemüveget és fülbevalót.

5.
5.
DragonBleacPiece
#1: akció rpg, nem soulslike, és nagyon királynak tűnik az egész, mind a harc, a zene és animácók, atmoszféra terén is
4.
4.
Neo1989
3 napja leadtam az előrendelési igényem egy botlanak ami 15 percre van a háztól.
3.
3.
Doomsayer
Lenne gépem, ezt simán venném :) Nekem nem a nagy exek kellenek, hanem ez, lol

szerk
Amúg szerintem pár fillérért vállaltak ezek egy fél éves ex butaságot, ami totál lerombolja az eladásokat, aztán majd jön úgyis.
2.
2.
JinjeR
Stellar Balde ? az komoly..:D:D

Egyébként valami fémdobozos vagy valamilyen gyüjtői nem lesz?
Mert ezzel sokra nem megyek ezt nincs értelme előrendelni,megjelenés után is lesz még...
1.
1.
Shao Kahn
Nagyon várom! És végre van dátum! Felőlem lehet Nier Automata-szerű, de NE legyen soulslike!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...