Stellar Blade PC, PlayStation, Xbox

Látványos összecsapásokat ígér Kim Hyung Tae legújabb játéka.
1718715600

Elérhető a Stellar Blade kétórás próbaverzója a PS Plus Premium-tagoknak

Lényegében a teljes verzióra tehetnek szert korlátozott ideig a PlayStation Plus Premium előfizetői, ami pedig bőven elég arra, hogy eldöntsék, kell-e nekik a Shift Up akció-kalandjátéka, vagy nem.
1716552045

Ma érkezik a Boss Challenge mód a Stellar Blade-be

Bizonyára sokan már végigjátszották a Shift Up remek akció-kalandjátékát, ugyanakkor extra kihívást keresnek utána is. Jó hír, hogy ma élesedik egy frissítéssel a Boss Challenge mód - lássuk a részleteket!
1716224400

PC-s verziót kaphat a Stellar Blade

Az elvásárokat túlszárnyaló eladások mellett nem is csoda, hogy nemcsak a PC-s megjelenés, de a folytatások készítése is terítéken van, sőt az új AAA minőségű IP-k készítése is.
1715275800

A Sea of Thieves uralta az európai PS5 letöltéseket áprilisban

Észak-Amerikában viszont a Helldivers 2-t töltötték le legtöbbször. A PlayStation 4-es játékok terén egyáltalán nem meglepő módon a Fallout 4 vitte el az első helyet.
1715073340

Stellar Blade teszt

Mit lehet mondani egy játékról, amiről már hetek óta mindenki beszél, pozitív, vagy negatív értelemben felemlegetve azt attól függően, hogy az ideák harcmezején melyik lövészárokban gubbaszt? Mondjuk, nézzük meg, hogy játékként hogyan funkcionál?
1714500000

A játékosok imádják a Stellar Blade-et

A Metacritic felhasználói pontozása alapján a Shift Up játéka maga mögé utasította 2024 több PlayStation-exkluzív címét, és úgy fest, hogy pénzügyileg is sikerként könyvelhető el a játék.
1714230003

Az ígéretekkel ellentétben mégis cenzúrázták a Stellar Blade-et

Tegnap jelent meg a Shift Up akciójátéka, ám a rajongók máris panaszkodnak arra, hogy a fejlesztők a korábbi ígéretüknek ellentmondva, mégis olyan ruhába öltöztették a főhősnőt, amely jobban eltakarja a domborulatait.
1714059000

Launch traileren a Stellar Blade

Besűrűsödtek a megjelenések a hétvégére, ezúttal a PlayStation 5-exkluzív játék, a Stellar Blade kapta meg az utolsó, megjelenés előtti trailerét, ami ezúttal inkább a hangulatra épít.
1713893400

Újra a Stellar Blade készítőié a főszerep

A Shift Up munkatársai már készítettek egy fejlesztői videót, amelynek most itt a folytatása. A pénteken megjelenő játékuk elkészítésének újabb kulisszatitkaira derül fény.
1713769200

Stellar Blade - sehol nem cenzúrázzák a játékot

Egészen sok szó esett már a videojáték-médiában arról, hogy a Stellar Blade főszereplőjének ruhája és maga a főszereplő sem épp családbarát - tekintve, hogy nem is egy családi játékról van szó -, így akár jogos feltételezés is lehetne, hogy egyes régiók cenzúráznák a játékot, de szerencsére erről szó sincs.