Stellar Blade PC, PS4, PS5, XBOXONE, XSX

Látványos összecsapásokat ígér Kim Hyung Tae legújabb játéka.
1713893400

Újra a Stellar Blade készítőié a főszerep

A Shift Up munkatársai már készítettek egy fejlesztői videót, amelynek most itt a folytatása. A pénteken megjelenő játékuk elkészítésének újabb kulisszatitkaira derül fény.
1713769200

Stellar Blade - sehol nem cenzúrázzák a játékot

Egészen sok szó esett már a videojáték-médiában arról, hogy a Stellar Blade főszereplőjének ruhája és maga a főszereplő sem épp családbarát - tekintve, hogy nem is egy családi játékról van szó -, így akár jogos feltételezés is lehetne, hogy egyes régiók cenzúráznák a játékot, de szerencsére erről szó sincs.
1713765600

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Több érdekes cím is érkezik a héten, homokozhatunk kicsit a Sand Land hatalmas pusztáin, a Stellar Blade-nek is nekieshetünk, illetve elkísérhetjük a Tini Nindzsa Teknőcöket is a legújabb bevetésükön.
1713538800

K-Pop videóklippet kapott a Stellar Blade

A feltörekvől koreai énekesnő, Bibi készített klippet "Eve" címmel, amivel a ShiftUp jövő héten megjelenő akciójátékához igyekszik a Sony fokozni a hangulatot.
1713283200

A NieR: Automata rendezőjének tetszik a Stellar Blade

Yoko Taro odáig ment, hogy a ShiftUp játékát jobbnak tartja a sajátjánál, bár az indoklás azért nem sikerült olyan acélosra. A két játék összehasonlítgatása már a bejelentés óta fennáll, bár a Stellar Blade demója részben eloszlatta ennek minden alapját.
1713002400

Stellar Blade - 7 perc a kulisszák mögött

Hamarosan megérkezik a hónap egyik legjobban várt játéka, a Stellar Blade, de az utolsó hajrában is kapunk izgalmas látnivalókat. A Shift Up csapata egy kulisszák mögötti videósorozattal készít fel minket a megjelenésre.
1712939400

Rengetegen kiváncsiak a Stellar Blade demóra

Az április 26-án érkező játék demója hihetetlen érdkelődésnek örvend. Egyesek pedig annyit játszanak vele, hogy már a készítők is aggódnak, vajon miként tudják majd élvezni a két hét múlva érkező teljes játékot.
1712743257

Aranylemezre került a Stellar Blade

A Shift Up csapata bejelentette, hogy a Stellar Blade munkálatai hivatalosan is befejeződtek, így semmi sem állhat az április 26-án esedékes megjelenés útjába. Most már az első napi javításon dolgozhat a koreai brigád.
1712253600

Nem lesznek mikrotranzakciók a Stellar Blade-ben

Sajnálatos, hogy egyre kevésbé furcsa ezt leírni egy single player játék kapcsán, ettől függetlenül a fejlesztő Shift Up megerősítette, hogy nem lesznek játékon belüli vásárlások.
1712158227

Marad a kaptafánál a Shift Up csapata a Stellar Blade után is

Már küszöbön áll a Stellar Blade megjelenése, ám a koreai stúdió legfrissebb álláshirdetéseiből kiderült, hogy a következő projektje is egy "AAA-kategóriás sci-fi akció-szerepjáték" lesz szörnyek elleni harccal minden mennyiségben.