Áprilisban érkezik a Knuckles TV-sorozat

  • Írta: zoenn
  • 2024. február 8.
  • Cooltúra
Link másolása
Mielőtt, Sonic, a sűndisznó idén decemberben visszatér a mozikba, egykori riválisa, Knuckles saját TV-sorozatot kap a Paramount+-on. Most már tudjuk, hogy április végén indul a hat epizódból álló széria - itt az előzetes is!

A Sonic-rajongók idén triplán is el lesznek kényeztetve, hiszen a játékok mellett, decemberben befut a harmadik Sonic the Hedgehog-mozi, de tavasszal is lesz mit bámulni, hiszen április 26-án debütál a Knuckles-sorozat a Paramount+ műsorán. Idris Elba visszatér a címszereplő szinkronjaként, úgyhogy megnyugodhat mindenki.

A hat epizódból álló szériában Knuckles önfelfedező útra indul motorkerékpárján, amikor beleegyezik abba, hogy Wade Whipple-t (Adam Pally) hangyászsün-harcossá faragja. Hamar összetalálkozik saját nemezisével, miközben egy baljós erő igyekszik kihasználni erejét saját alantas céljaira.

A rajongók dörzsölhetik a tenyerüket, hiszen számos népszerű karakter - köztük Sonic, Tails és a Maddie -, is vendégszerepel a sorozatban. A Sonic-univerzum tehát szépen-lassan még tovább duzzad, hiszen Knuckles-tartalmak is jönnek a Sonic Generations remasterbe még idén.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...