Sonic X Shadow Generations Nintendo, PC, PlayStation, Xbox

A Sonic Generations remastere vadonatúj kampánnyal megspékelve.
1720107000

Sonic X Shadow Generations – egy negyedik karakter is érkezhet?

A felújított Sonic X Shadow Generations-höz eddig 3 karakter ismert: Sonic, az ő klasszikus változata és Shadow, azonban a játék hivatalos japán weboldala egy negyedik karaktert is ígér. Lehetséges, hogy Shadow egyik variációja lenne az?
1717833586

SGF 2024: Ezek is ott voltak még a Summer Game Fest műsorán

Tegnap éjjel lezajlott a Summer Game Fest, ahol rengeteg kisebb-nagyobb bejelentést vagy új információt osztottak meg velünk, a játékosokkal a fejlesztőcsapatok, kiadók. Ebben a cikkben a kisebb, de ugyanúgy érdekes címeket szedtük össze nektek.
1712763000

2024 Shadow éve lesz

Legalábbis a Sega tervei szerint a tökéletes létformáról fog szólni az idei év, nemcsak a közelgő játék, hanem a harmadik film apropóján is, de számos más esemény és extra is a fekete sündisznóról fog szólni.
1707417054

Áprilisban érkezik a Knuckles TV-sorozat

Mielőtt, Sonic, a sűndisznó idén decemberben visszatér a mozikba, egykori riválisa, Knuckles saját TV-sorozatot kap a Paramount+-on. Most már tudjuk, hogy április végén indul a hat epizódból álló széria - itt az előzetes is!
1706772987

Bejelentették a Sonic X Shadow Generationst

Igazak voltak a pletykák, a Sega tényleg remastereli a Sonic Generationst, ám tartalmilag többet is kapunk, hiszen egy vadonatúj kampánnyal is megspékelik a felhozatalt. Idén ősszel minden létező platformra beruházhatunk rá.