Utolsó frissítését kapja a Dead Cells

  • Írta: pandaril
  • 2024. február 10.
  • Hír
Link másolása
A fejlesztők lassan más, új projektet munkálataiba vágnak bele, azonban előtte még kiadják a játék 35. nagy frissítését. Támogatást természetesen a továbbiakban is kap majd a Dead Cells.

Hat éve indult útjára a fej nélküli rab kalandos szökési próbálkozását feldolgozó roguelike, a Dead Cells, ami nemcsak a műfaj legjobb vonásait tette magáévá, de etalonként is szolgál azóta is az utána érkező címeknek. Az évek alatt négy nagyobb DLC-t is kapott, például a Return to Castlevaniát, megjelent gyakorlatilag mindenre (még mobilokra is), és összesen 34 nagyobb frissítést készítettek el hozzá a fejlesztők.

Az utolsó, 35. ilyen update pedig már csőre van töltve, a csapat teljes erővel a jelenleg még alfa fázisban lévő frissítés véglegesítésén dolgozik. Hogy pontosan mikor érkezik, egyelőre még nincs hír, viszont az Evil Empire X-posztja is arról árulkodik, hogy tényleg ez lesz a játék utolsó nagy tartalmi bővítése.

A fejlesztők új projektekbe szeretnének belevágni, és a többesszám nem véletlen, mivel nem csak egy játék munkálatainak fognak nekilátni. Szerencsére a Dead Cells kezét sem fogják teljesen elengedni, a különböző hibajavításokat a jövőben is igyekeznek szállítani a játékhoz.

1.
1.
DnD_One
Jesszusom, elég régóta olvasgatom ezt az oldalt, de ezek az új cikkírók elég kellemesen kihagyták a magyar órákat. "35-ik" kétszer is így lett leírva, ami nem igazán helyes szerkezetileg. A 35. az valahogy jobban működött volna. Sajnálom, hogy lassan olyan a minőség, mintha egy 14 évessel beszélgetnék írásban.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...