Kilőtt a Helldivers 2

  • Írta: pandaril
  • 2024. február 11.
  • Hír
Link másolása
A Sony által kiadott játék meglepő sikert aratott Steamen, a játékosszám igen megugrott, bár nem tudni, hogy PlayStation 5-ön hányan vették meg a játékot. Mindkét platformra elérhető már a játék legutóbbi javítása.

A Helldivers 2 a Sony első olyan modernkori játéka, amit egyszerre jelentetett meg PC-re és PlayStation 5-re, és bár az első trailerek és a rájuk érkező reakciók alapján nem számított senki sem nagy durranásra, a játék erre többszörösen is rácáfolt. A napokban írtunk róla, hogy a Helldivers 2 játékosszáma megközelítette az olyan PlayStation-címek PC-s portjait, mint a 2018-as God of War. Nos, Kratos most már csak a hátát láthatja a demokrácia bajnokainak.

Cikkünk írásakor a SteamDB adatai szerint 155.926-an játszottak egyidejűleg a játékkal, ami az eddigi legsikeresebb Sony-játékká teszi, legalábbis PC-n. Az egyedül vagy barátokkal is játszható, küldetés alapú szórakozás úgy fest, hogy tényleg telibe talált valamit, mivel a több mint 19.000 értékelés is a "Többnyire pozitív" plecsnit jelenti a Helldivers 2 számára.

A játék indulását sajnos megzavarták a különböző technikai problémák, amelyek a matchmakinget érintették, és többen is jelezték, hogy hajlamos összeomlani a program. Az Arrowhead Game Studios egy gyorsjavítást eszközölt a PC-s verzión, ami ezeket a hibákat orvosolta, és mivel a patch élesítése óta javult a játék értékelése is, a frissítést a PlayStation 5 verzió is megkapta.

Az igazi kérdés, amire csak az idő tud választ adni, hogy a Helldivers 2 sikere mennyire lesz tartós: be fog-e beválni a live service modell a Sony számára, és képesek lesznek-e a fejlesztők rendszeres tartalmi frissítéseket biztosítani a játékosok számára.

2.
2.
hedzsooo
Aki akarja kozosen tolni majd, itt tud felvenni Steamen hozza: https://steamcommunity.com/id/pcrpgcommunity/ Nekem eddig nagyon bejon, pedig eddig meg csak random emberkekkel tettuk a dolgunkat a xeno-infest, + a machince invasion ellen... :D

En picit vartam vele, kihagytam a day 1-t, de jo is, mert mar adtak neki hotfixet, igy nalam tobb mint 7 oranyi jatek alatt csak 1x crashel-t, az elso szolo meccsem vegen, az is szerintem a Steam-layer miatt volt allergias de szerencsere csak 1x tortent.
Meccsekhez is tudtam eleg gyorsan csatlakozni, 1-mp-n belul mindig talalt vkit/vkiket, ahol meg nem volt meg a teljes csapat (squadron, azaz 4 fos banda)
1.
1.
Raam989
Szerintem nagyon jól időzítették a megjelenést, a játékosok már kezdenek kiégni a sok kompetetív grindfest játéktól és inkább egy jó co-op lövöldére vágynak. Legalábbis a mi társaságunk biztosan így van ezzel.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...