További munkatársakra van szüksége a Palworld fejlesztőjének

  • Írta: pandaril
  • 2024. február 11.
  • Hír
Link másolása
Az év egyértelműen eddigi legsikeresebb játékának lendületét fenntartani nem kis feladat, és a Pocketpair úgy tűnik, hogy nincs erre felkészülve, ezért bármilyen fejlesztőt szívesen látnak a csapatban.

Azt mondani a Palworldre, hogy siker, igen csak sekélyes megállapítás, még ha igaz is. A puskás nem-Pokémonok letarolták a világot, és ezt mi sem bizonyítja jobban, mint a Pocketpair január 31-án közölt X-posztja, amely alapján 19 millió játékosnál tart a Palworld, ennek java része, 12 millió Steames vásárló. A SteamDB adatai szerint csökkent ugyan a játék iránti érdeklődés, de még így is 757 508 volt a csúcs játékosszám az elmúlt 24 órában (igaz, ez mindössze 15 napja 2 101 867 volt).

Teljes mértékben benne van a pakliban, hogy egy csomó olyan játékos vetette bele magát a kedvező árú játékba, akik önmaguktól nem tették volna, viszont az öngerjesztő siker hatással volt rájuk. Az is lehetséges, hogy a Palworld korai hozzáféréses mivoltából fakadóan még rengeteg tartalmi frissítést és javítást igényel, és egyszerűen nem mindenkinek elegendő az, amit a játék jelenlegi verziója nyújtani tud.

Ezt támaszthatja alá a Pocketpair japán nyelvű X-posztja, amelyet a PC Gamer fordított le. A bejegyzés kvázi egy nem is annyira burkolt álláshirdetés, mivel a csapat túlzottan kicsi ahhoz, hogy a munkájukkal meg tudnák őrizni a Palworld lendületét. Gyakorlatilag bármilyen területen, bármilyen grafikai motorban jártas játékfejlesztőnek örülnének, de leginkább projektvezetőkre és mérnökökre van szükségük. Az, hogy a Palworld kevesebb mint egy hónappal az early access megjelenés után ilyen eredményeket ért el, igazán rendkívüli, ugyanakkor a hosszú távú fenntarthatóságra úgy fest, nem voltak felkészülve a fejlesztők.

4.
4.
delphijos
#1: 2 mila játékost képtelenség tartani, még ha a világ legjobb játéka lenne is. Ilyet nem is lehet várni, minden beáll egy szintre. Azért a 700-800 ezer miatt se kell még pánikolnia a fejlesztőknek.
3.
3.
Ooorky
#2: Abból le kell jattolni a befektetőknek akik a gerilla marketing-et intézték.
De jahh, megszedték magukat most már ellesznek nyugdíjig.
2.
2.
crytek
#1: Szerint ha ebben a pillanatban ahogy leütöm a küldést és 0 ember se tolja soha többé, se hiszem hogy érdekelné a fejlesztőket annyira megszedték már magukat ezzel az early access játékkal..
1.
1.
Ooorky
Tipikus twitchbait játék, gyors felfutás után folyamatos visszaesés.

https://steamcharts.com/app/1623730#1m
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...