Palworld PC, Xbox

Multiplayer túlélőjáték, ami a Pokémonból ihletődött, és hozzácsaptak még néhány puskát.
1720630800

Palworld – a Pocketpair és a Sony frigyre lépett

A Pocketpair bejelentette, hogy létrehoztak egy új céget Palworld Entertainment Inc. néven és a Sony Music Entertainmenttel közösen kezdenek el dolgozni azon, hogy kibővítsék a meglévő bizniszeiket.
1719763200

Újra szárnyal a Palworld

Ugyan a kezdeti számokat messze nem éri el ez a mostani sem, így is drasztikus emelkedésről beszélhetünk, ami egyértelműen az új frissítés élesedésével függ össze.
1719586838

Palworld - megérkezett a Sakurajima-kiegészítő

Noha az utóbbi időben megcsappant az érdeklődés a Palword iránt, a várva várt Sakurajima-bővítmény bizonyára segít majd visszahozni jó pár játékost. Az ingyenes tartalom egy új szigetet és ellenségtípust hoz magával.
1719295200

Palworld - technikai nehézségei lehetnek a Nintendo Switch-portnak

A héten, pontosabban csütörtökön érkezik a Palworld legújabb nagyobb frissítése, mellyel majd valószínűleg be is jelentik a PlayStation-portot a játékhoz. Felmerül a kérdés, hogy a Nintendo konzoljára is tervezik-e elhozni az alkotást, azonban ez technikai jellegű problémákat vonna maga után – derül ki egy interjúból.
1719230400

Hamarosan PlayStation 5-re is megérkezhet a Palworld

A hatalmasat robbanó slágerjáték egyelőre csak PC-n és Xbox Series X/S-en játszható, de úgy tűnik, hogy készül már a PlayStationre szabott kiadás is. Legalábbis határozottan erre utalnak a fejlesztők.
1717833586

SGF 2024: Ezek is ott voltak még a Summer Game Fest műsorán

Tegnap éjjel lezajlott a Summer Game Fest, ahol rengeteg kisebb-nagyobb bejelentést vagy új információt osztottak meg velünk, a játékosokkal a fejlesztőcsapatok, kiadók. Ebben a cikkben a kisebb, de ugyanúgy érdekes címeket szedtük össze nektek.
1716213600

SGF 2024: A Palworld is ott lesz a Summer Game Festen

Ráadásul a fejlesztők ígérete szerint egy nagyon izgalmas frissítéssel is készülnek, ami számos régóta várt funkciót hoz majd el a játékba, de bővebbet egyelőre nem árultak el.
1714456800

Összefoglaló az ID@Xbox műsoráról

A független játékfejlesztés krémjét láthattuk az Xbox és az IGN közös műsorán. A visszatérő kedvencek mellett sok vadiúj göngyszemet is láthattunk, így ezeket most listába szedtük nektek a könnyebb átláthatóság érdekében.
1713286800

Másolhatják a Palworldöt

Legalábbis a Pocketpair CEO-ja szerint a Tencent már több koppintást is készítettet az év elejei sikerjátékról, amelyek vélhetően hamarosan elárasztják majd a piacot.
1712829600

Palworld - bemutatták a Pal Arenát

A Triple-i Initiative alatt mutatta be a nagysikerű játék fejlesztője a Pocketpair a Pal Arenát. Egy korábbi roadmap alapján már ismerős lehet a játékmód, most pedig kiderült pár részlet is.