Itt az Escape from Tarkov új frissítése

  • Írta: pandaril
  • 2024. február 12.
  • Hír
Link másolása
A rengeteg javítás és finomhangolás mellett egy új feature is bekerülhet majd a játékba: az első miktrotranzakció, ami bár játékbeli előnyt nyújt majd, az nem lesz közvetlen.

A kimenekítős játékok egyik legismertebb és legkomplexebb képviselője az Escape from Tarkov, amelyben a kitalált város lakóiként kell a szembenálló felek közül döntenünk, és meccsről meccsre gyűjteni a felszerelést és a lootot, hogy túlélhessünk és elmenekülhessünk a háború sújtotta városból.

A játék legújabb, 0.14.1.0-ás frissítése rengeteg, kisebb-nagyobb finomhangolás, módosítást tartalmaz, például a lövedékek sebzése annak függvényében változik, hogy áthatolnak-e a testpáncélon, és ha igen, maga a páncél milyen mértékben csökkentette a golyó mozgási energiáját. Ilyen változás, hogy eltüntetik a pályáról a havat.

Azonban a leglényegesebb újdonság, hogy bekerül a játékba egy mikrotranzakciós lehetőség is. Mivel az Escape from Tarkov lényege a loot gyűjtése, az a meccsek alatt összeszedett javakat a rejtekhelyünkön található lerakatunkban tárolhatjuk. Ennek a mérete a játék egyes kiadásaiban más és más, az alapverzióban igencsak szűkös ez az leltárhely, és mivel a fegyverektől kezdve a ruházaton át az építőanyagokig mindent ide gyűjtünk, igen gyorsan be is fog telni. A mikrotranzakció azt teszi lehetővé, hogy a játékosok plusz helyet vásároljanak majd a lerakatukba.

1.
1.
mdr88
Az, hogy ez "játékbeli előnyt nyújt majd" csak félig igaz... akinek nincs EoD kiadása - ezt már nem is lehet megvenni - az vehet magának annyi helyet maximum, amennyi alapból az EoD-hoz jár... játkbeli előnye maximum annyi, hogy nem kell külön erőforrás és idő a maximális férőhely megépítéséhez.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...