A Certain Affinity is besegít az Exodus fejlesztésében

  • Írta: osan
  • 2024. február 12.
  • Érdekesség
Link másolása
A BioWare-veteránokból alakult Archetype fejlesztőstúdió mellé becsatlakozott a Certain Affinity is - akik korábban Halo- és Call of Duty-játékokon dolgoztak -, hogy közösen szállítsák le az Exodust.

Egy sajtóközleményben jelentették be, hogy az Archetype Entertainment és a Certain Affinity társulnak, hogy közösen dolgozzanak az új sci-fi RPG, az Exodus fejlesztésén. Mint kiderült a közleményből, a két csapat nem most kezd összedolgozni, 2022 óta már segítik egymás munkáját és csak ennek a hivatalos bejelentése váratott némileg magára.

Ahogy Max Hoberman, a Certain Affinity vezérigazgatója és alapítója fogalmazott:

Izgatottak vagyunk, hogy társulhatunk Jamesszel, Chaddel és az Archetype Entertainment csapat többi tagjával... Mint a világ egyik elsőrangú független stúdiója, számos remek játékon dolgoztunk már, de semelyik sem fogható ehhez az új izgalmas sci-fi címhez, az Exodushoz. Célunk az, hogy értéket vigyünk a fejlesztésbe és kiegészítsük [az Archetype csapatának] erőfeszítéseit abban, hogy világra hozzák ezt a fantasztikus történetmesélős élményt.

Decemberben mutatták meg először a játékot Matthew McConaughey felvezetésével a The Game Awards során. Akkor már a trailernek hála belenézhettünk a játékmenetbe is, ami felettébb hasonlított a Mass Effect-játékokra.

1.
1.
Shao Kahn
Nagyon várom a játékot, de aztán tényleg Sci-fi rpg legyen! Tehát nem soulslike vagy horrorjáték! Ja, és jöjjön ps5-re!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...