Steamre tart a Dead Island 2, ingyenes a Dead Island: Riptide

  • Írta: szlav
  • 2024. február 13.
  • Akció
Link másolása
Egy évnyi Epic-exkluzivitás után áprilisban Steamre is ellátogat a Dead Island 2. A bejelentést ünnepelve mély leárazást kaptak a korábbi részek, a Riptide pedig ingyenesen a miénk lehet.

Los Angeles földi pokla tavaly áprilisban nyílt meg konzolokon, PC-n pedig kizárólagosan az Epic Games Store-ban. Az egy évre szóló exkluzivitási megállapodás azonban hamarosan lejár, így rögtön az évforduló után Steamre is berobban a zombimészárlós őrület - jelentette be a játék kiadója, a Deep Silver.

Habár hosszú éveken át sűrű esőfellegek gyülekeztek a Dead Island 2, a fejlesztői pokolból valahogy mégis kifejezetten remek állapotban került elő a tíz éve várt második számozott epizód. Éppen ezért azok, akik eddig csak szemezgettek az Epic Games Store-ra kiadott változattal, az április 22-én esedékes Steames megjelenéskor újabb indokot kapnak arra, hogy végre beszerezzék a játékot.

Ingyenes a Dead Island: Riptide!

Április azonban még messze van - szerencsére addig is lesz okunk rá, hogy a rögtönzött fegyverekkel ellássuk az élőholtak baját. A fenti bejelentéssel karöltve ugyanis nagy akciózásba kezdett a Deep Silver: a Dead Island: Riptide Definitive Edition teljesen ingyenesen beszerezhető a Steamen (nem árt sietni, febuár 15. a határidő!), de az első részt, illetve a Retro Revenge mellékszösszenetet is mély leárazás mellett adhatjuk a könyvtárunkhoz.

2.
2.
crytek
Na akkor végre lesz eladás is..
1.
1.
Doomsayer
Köszi az infót. Amúgy az RPG Maker XP is ingyenes, úgyhogy aki JRPG-t akar készíteni és utána teljes áron eladni crytek-nek, annak pont mákja van.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...