Ezek voltak a legnépszerűbb játékok januárban a PlayStation konzolokon

  • Írta: aronsz
  • 2024. február 13.
  • Letöltés
Link másolása
Nagyot ment a Call of Duty: Modern Warfare III és a Grand Theft Auto V az újabb konzolon, a PlayStation 4 játékosoknál viszont a Minecraft tarolt. A Tekken 8 a januári végi megjelenés ellenére is magasan szerepel a listán.

A Sony a PlayStation Blogon tette közzé a januárban legtöbbet letöltött játékok listáját. Külön csokorba szedték a PlayStation 4 és az 5, illetve az amerikai és az európai régió legnépszerűbb játékait.

Konkrét számokat sajnos nem látunk, csupán sorrendet. A PlayStation 5 játékosok körében a top 3 a Call of Duty: Modern Warfare III, a GTAV és a Madden NFL 24 voltak az Egyesült Államokban és Kanadában. Európába pedig a GTAV, az EA SPORTS FC 24 és a Call of Duty: Modern Warfare III vezetik a listát. A Tekken 8 a 4. illetve 5. helyig jutott, ami nem rossz, tekintve, hogy csak január 25-én jelent meg.

 A PlayStation 4 konzolokon a Minecraft első helyen végzett Amerikában és a másodikon Európában, utóbbi régióban az EA SPORTS FC 24 vezeti a listát. Az ingyenes játékok közül pedig a Roblox és a Fortnite vannak az első két helyen mind a két kontinensen, igaz fordított sorrendben. A teljes lista a PlayStation Blogon érhető el.

1.
1.
crytek
Már megint az agyonszarozott Cod ,hogy a fene enné meg :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...