Brutális királyságot épített magának Minecraftban egy játékos

  • Írta: aronsz
  • 2024. február 13.
  • Érdekesség
Link másolása
A Mojang játéka a mai napig nagy népszerűségnek örvend, az évek során pedig számos lenyűgöző építményt láthatunk. Most egy játékos megmutatta, hogy min dolgozott az elmúlt 12 évben.

Linard már 12 éve építi a Kingdom of Galekin (Galekin Királysága) névre hallgató birodalmat a játékban. Amikor 2012-ben elkezdte a játék még viszonylag frissnek számított, előző év novemberében érkezett a teljes verzió.

Február 12-én volt a 12 éves évfordulója a projekt kezdetének, ennek ünneplésére pedig az alkotó megmutatta Galekin Királyságát. Korábban is láttunk már lenyűgöző építményeket, például a Minecraft Middle Earth közösség a Gyűrűk Ura világát alkotta újra, azonban ezúttal egyetlen ember áll csak a projekt mögött.

A világ nem egy konkrét unvierzumra épül, az alkotója sok helyről merített ihletet. Akad a Roxforthoz hasonló varázslóiskola, vagy éppen a Dark Soul hangulatát tükröző kastély, amely a Ruby Castle nevet kapta. Az alkotó videójában, illetve ebben az Imgur posztban részletes betekintést nyerhettek abba, hogy min is dolgozott Linard az elmúlt 12 évben.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...