Már kipróbálhatjuk az Outcast: A New Beginninget

  • Írta: zoenn
  • 2024. február 15.
  • Korai verzió
Link másolása
Mindhárom platformon elérhetővé vált az Outcast: A New Beginning demója, amelyben néhány csetepatét zongorázhatunk végig, bevethetjük jetpackünket az utazáshoz, és segíthetjük az idegen bolygó őslakosait.

Az Appeal Studios nem határozta meg ugyan az Outcast: A New Beginning demójának pontos méretét, de a közlemény szerint már most bevethetjük jetpackünket a navigáláshoz, valamint különböző harci szekvenciákat is teljesíthetünk benne, miközben a helyi talan nép békéjéért küzdünk.

A jelenleg is zajló Steam Next Fest részeként napvilágot látott demó egészen március 15-ig érhető el PC-n, de PlayStation 5-ön és Xbox Series X/S-en ugyanúgy élvezhetjük a korai kóstolót. A végleges változat szintén március 15-én érkezik. Ha hosszabb gameplay bemutatóra vágysz, mutatnunk egy 15 perces videót.

3.
3.
Doomsayer
#2: Nem, ez nem az a műfaj. A siklóernyő és jetpack közlekedésre szolgál és nekem is bejön, de a Just Cause-hoz képest ez egy visszafogottabb elképzelés.
2.
2.
csoki0619
#1: Felkeltette az érdeklődésemet a videó. Ez ilyen Just Cause stílusú gamma akar lenni?
1.
1.
Doomsayer
Nekem tetszett a demó, asszem gőzön már február 5-étől vót. Egy kis visszatekintő/előzetes blogot el is kezdtem írni róla, ami lehet, hogy elkészül a hétvégére, meg az is lehet, hogy nem.

Minden esetre nagyon jó a grafika, jól kihasználja a gépet és hangulatos az egész cucc, de egy nagyon kevés, az első részre jellemző "jank" itt is tetten érhető. Ettől függetlenül a hangulat és a zene na meg a régi szép emlékek nagyon elkaptak, úgyhogy elő is rendeltem, miután kerek 25 éve várom ezt a folytatást. Tech és egyéb több részletet majd a blogban érintek.

Minden esetre tegnap a demó kapott egy 16 gigás patch-et (!), szóval készül a játék gőzerővel.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...