A Sony egy új Astro Bot-játékkal készül idén?

  • Írta: zoenn
  • 2024. február 15.
  • Pletyka
Link másolása
A Sony szerdán árulta el, hogy idén nem tervez új részeket a jelentősebb frencsájzaihoz, de mi a helyzet azokkal a játékokkal, melyek jól elvannak a radar alatt? Ilyen az Astro Bot is, ami hamarosan folytatódhat minden eddiginél nagyobb megvalósításban.

A következő pénzügyi évben sajnos nem számíthatunk olyan horderejű IP-k új iterációira, mint a God of War és a Marvel's Spider-Man, azaz a 2025 márciusáig tartó időszak nem a folytatások éve lesz. Jeff Grubb, a Giant Bomb újságírója szerint a Sony viszont több olyan bejelentésre váró projekten dolgozik, amelyek a kisebb  IP-k új fejezetei lehetnek.

Az ebbe csoportba tartozó, már létező frencsájzok nem olyan fontosan a befektetők körében, de most jöhet el az ő idejük - ilyen az Astro Bot is, melynek legutóbbi része a 2020-as Astro's Playroom volt, egy vérbeli 3D platformer, amit minden PS5-ön előre telepítve megtaláltunk, demózva a DualSense képességeit.

Grubb szerint új részt kap idén az Astro-sorozat, amit remélhetőleg még jelentősebbre raknak össze, és akkor végre nagyobb figyelmet kaphat a széria. A fejlesztő Team Asobi 2021-ben önálló stúdióvá vált, miután az anyavállalat, a Sony Interactive Entertainment feloszlatta a legendás Japan Studio-t, melynek korábban része volt.

A tokiói csapat új álláshirdetéséből kiderült, hogy egy új 3D-s akciójátékon dolgoznak, amely az "eddigi legnagyobb" dobásuk lesz.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...