Lekorlátozták a Helldivers 2 játékosszámát

  • Írta: pandaril
  • 2024. február 19.
  • Hír
Link másolása
A fejlesztők kénytelenek voltak 450.000 főben meghatározni a maximális játékosszámot, miközben a játék maga mögé utasította a Grand Theft Auto 5-öt és az összes többi PlayStation-játékot is.

Tegnap még úgy tűnt, hogy nincs megállás a Helldivers 2-nek, most viszont váratlan helyről érkezett meg a létszámstop: maguk a fejlesztők korlátozták le a játékosszámot a szerverek stabilitásának megőrzése érdekében, így 450.000-nél többen nem tudnak egyszerre bent játszani. Természetesen gőzerőkkel dolgoznak a kapacitás növelésén, ami nem csak azért fontos, hogy a lelkes játékosok lelkesek maradjanak, hanem azért is, mert szerverek nélkül nem játszható a Helldivers 2.

Közben a játék elérte a 409.367-es egyidejű játékosszámot Steamen, ami nem csak több, mint az ugyan ebben az időszakban mért játékosszám a GTA 5 esetében, de gyakorlatilag többen játszottak a bogaras-robotos co-op játékkal, mint a Sony többi PlayStation-exkluzív játéknak PC-s portjaival összesen. Reméljük, hogy a Sony hamarosan újabb erőforrásokat biztosít a játék számára, így zavartalan lehet a játék.

4.
4.
sasncore
#3: Fél év múlva meglátjuk.)mármint mennyi játékos maradt + sok játék a support hiánya miatt ürül ki, fantasztikus gamek vannak csak a csalók miatt élvezhetetlenek.
3.
3.
hedzsooo
#2: Milyen torest ad az neked? Oo 8 nehezsegi szint van, meg full squadban is konnyen elverezni a 2 legnehezebb fokozaton. Plane a gepek ellen
2.
2.
almaspite
#1: Igaz. 20 szint a törési pont a játékba. A fölött nem érzem a kéztetést hogy előre haladjak. A nehézségi fokozat add benne egyedül egy kis extrát.
1.
1.
Chdz
Fosnak, hogy a későbbiekben majd apad a játékos, a szerverek fenntartása meg nem olcsó. A fejlesztőkön múlik, hogy mennyire tudják naprakészen tartani majd a játékot. Egy ilyen típusú játékot pont ezért nehéz, mert a playerek hamarabb bedarálják, mint amilyen ütemben tudják szállítani a tartalmat. Idővel lehet én is ránézek.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...