Kiszivárgott képeken az Until Dawn felújított változata

  • Írta: osan
  • 2024. február 19.
  • Képek
Link másolása
Rossz minőségű kamerás felvételek láttak napvilágot a felújított Until Dawn-játékból, ami elméletileg még idén megérkezik és amit az Unreal Engine 5 fog hajtani.

A nagysikerű horrorjáték felújított változatát még február elején jelentették be, mikor kiderült, hogy nemcsak a játékot kapjuk meg újra kis ráncfelvarrásokkal, de bevezetésre kerül a TPS-kamera és számos új helyszínt is ígértek a fejlesztők, a Ballistic Moon csapata.

Most az /r/GamingLeaksAndRumours subreddit csoportjába került ki egy link, melyen a játékról készített, enyhén fogalmazva is rossz minőségű képeket nézhetünk meg, sőt a TPS-kameranézet is megmutatja magát. A fotók itt érhetők el.

Új motor, az Unreal Engine 5, új helyszínek, kontextuális mozgásanimációk, Mark Kroven dallamvilágának új alkotásai és PlayStation 5-exkluzív funkciók, mint az adaptív ravasz és a haptikus visszajelzés kihasználását ígérik a fejlesztők. Pontosan nem tudni, hogy mikor, de elméletileg valamikor ebben az évben csaphatunk le újra a horrortörténetre, PlayStation 5-ön és PC-n.

34.
34.
Hitmanson576
#33: GRANDIÓZUS NÁRCISZTIKUS: A PÉNZ FÓKUSZÚ

• A pénz nagyon fontos számára.

• Nagyszerű ember, mert rengeteg pénzt keres.

• Nagyszerű ember, mert nagyon sikeres üzletember: megalapítja az Apple-t, PayPal-t, Google-t, Facebook-ot

• Tőzsdézik, befektet.

• Meghódítja a holdat, vagy űrrakétákat épít.

• Gondolatai a pénz körül forognak. Egész nap az árfolyamokat nézi.

• Szerinte az ember értékét a vagyona adja meg. Ha nincs vagyona, akkor figyelemre sem méltó szerencsétlen.


Milyen egy grandiózus nárcisztikus?

Ha azt akarod, hogy figyeljen rád egy grandiózus nárcisztikus, akkor beszélj csak róla!

Milyennek fest egy grandiózus nárcisztikus első találkozáskor? Ilyennek:

• Beképzelt, magabiztos

• Túlzottan magabiztos

• Nem lehet nem észrevenni

• Kitölti a teret, főleg mások elől

• A beszélgetést ő dominálja

• Ővé a legnagyobb, leggyorsabb, legdrágább, legszebb – neki van a legnagyobb farka! Heréi méretéről már ne is beszéljünk!

• Nincs semmilyen hibája! Neki már nem kell fejlődnie, mert már tökéletes!

• Ha neked 20, akkor neki 30. Ha te beteg vagy, akkor ő még betegebb!

• Sosem gyenge, vagy elesett, sosem sebezhető

• Nem szokott tévedni.

• Ha téved, akkor az más hibája

• Ha nem más hibája, akkor a te hibádA grandiózus nárcisztikus:

• Saját fontosságáról nagyzoló érzése van

• Gyakran fantáziál határtalan sikerről, szépségről, hatalomról

• Azt hiszi, különleges teremtmény, akit csak a hozzá hasonló emberek érthetnek meg

• Túlzó mértékű csodálatot vár el

• Indokolatlanul különlegesen kedvező bánásmódot vár el

• Önző, kapcsolataiban másokat kihasznál

• Empátiája hiányzik!

• Sokszor és mélyen érez irigységet, vagy azt hiszi, mások irigykednek rá

• Gőgös, fennhéjázó magatartás

33.
33.
crytek
#32: Véleményt lehet mondani mindenről kis videó alapján. Ez tény.
E köré te azt keritetted hogy én végigjátszásokat nézek kontrollerrel a kezemben és te probálsz még magyarázni nekem??

"Számomra egy senki vagy az is maradsz" Dehogy vagyok az. Ha az lennék nem kommentelnél.. de hát a fajtád ezt nem tudja megállni..és én vagyok a fogyatékos igaz? :)

Nem mellesleg üsd már fel a googlet mert nem tudod a dologk jelentését:

"A nárcisztikus személyiségzavar létező rendellenesség, amely a beteg önmaga iránt érzett erőteljes szégyen- és elégedetlenségérzetéből táplálkozik"

Nos nálam egyik sincs meg ebből.. keress valami mást mert ez besült
32.
32.
Hitmanson576
#31: Te 100% narcisztikus vagy. Akkor mondtad de nem úgy mondtad. Akkor most én nem tudok fogalmazni. Most van pénzem de nincs rá pénzem. Akkor most nézel YouTube-ot de nincs bedugva kontroller. Te tenyleg ennyire hulye vagy? Kérdezzük meg a 20-as kommentet, hogy mire gondolt amikor írta, hogy te is hazudtál már itt kommentben. Double standards. Az első kommentelo anti crytek szép neve van. Vajon miért? Te beteg vagy. Ez egy szellemi fogyatékosság sajnos. Nem kezelhető. Te boldog már sose leszel. Utolsó kommentem, több figyelmet tőlem te nem érdemelsz meg. Számomra egy senki vagy az is maradsz.
31.
31.
crytek
#30: Többször biztos nem olvashattad tőlem mivel alig vagy ide regelve meg 9 éve már nem warezolok..
O várjunk ismét csak hazudtál...Tudsz te mást is?

"Tele vagy pénzel de még mindig busszal jársz dolgozni a menő munkahelyre" Így van mivel a bérletet fizetik a benzinbe pedig csak a töredékét fizetnék. És mind ezerszer megmondtam már a felesleges pénzköltés nem az én asztalom.

"Múltkor is itt magyaraztad, hogy milyen szar egy játék mert láttàl 20 perces videót a YouTube megint hazudsz" De az nem végigjátszás videó meg nem kontrollerrel a kezemben történik kishaver.. Ha nem tudsz fogalmazni akkor ne próbálj fellengzősen mást alázni mert csak magadat égeted le mint pl most is.

Pont annyit tud rólam bárki mint amit te is, egy nagy nullát. Egy dolgot tud a többségetek de azt tonnaszámra, hazudni. Nem mellesleg inkább lennék nem százas meg szerencsétlen mintsem minden egyes szavam hazugság legyen..
30.
30.
Hitmanson576
#29: Itt hisztizel online mert egy vadidegen megsértette az egodat! Már többször is olvastam tőled, hogy " majd torrentbe max leszedem" szoval hazudsz megint. Tele vagy pénzel de még mindig busszal jársz dolgozni a menő munkahelyre. Nincs névre szóló parkoló? Kocsi? Tele vagy pénzzel de folyamatosan arról beszélsz, hogy majd "pass-ban leszedem" te nem akarsz teljes árat fizetni, támogatni a jatekfejlesztoket egy hulladek vagy. Csak azért mert fizeted a membership-et 1000ft/ho max attól a játékot ingyen megkapod. Miért nem állsz bele az első kommentelőbe? Lentebb meg valaki említette, hogy te folyamatosan hazudsz. Nekem magyarázhatsz egész nap, ferditheted a valóságot te számomra csak egy megszeppent kisfiú vagy. Múltkor is itt magyaraztad, hogy milyen szar egy játék mert láttàl 20 perces videót a YouTube megint hazudsz. Ez a baj a narcisztikusokkal, hogy egy álomvilagban élnek ahol ők tökéletesek. Egy maszkot viselsz amit ha valaki le akar szedni azt támadasnak veszed. Te csak áldozat lehetsz és képes vagy megvaltoztatni a valóságot. Mindenki tudja itt, hogy nem vagy százas. Te szerencsétlen. Érdekes belém senki se állt eddig.
29.
29.
crytek
#23: De minek kérdezel engem? Te mondasz rám olyat ami nem létezik és akkor még nem kamuzol? De segítek mert látom amnézia van..

"Mindent ingyen akar" Már ez is hazugság.. Game pass és ps plus sose volt és sose lesz ingyen, humble bundle se.

"mert csóró és mivel nincs pénze" Ismét egy hazugság. Se nem csóró nem vagyok és van pénzem dögivel

"vagy kalozban letölti" Ez is kamu mert játékot nem warezolok...

"vagy várja hogy ingyenes letölthető legyen" Ismétlem az előfizetése trió nincs ingyen. Szóval ez is ferdítés

"Legtöbbször YouTube vegigjatszasokat néz és közben fog a kezében egy kontrollert így tud nekünk őszinte véleményt adni" Erre ugye mondanom se kell ez se igaz...

Tehát te nem hazudtál... nem bizony olyan valótlanságokat állítasz teljes meggyőződéssel hogy eszméletlen...
28.
28.
Hitmanson576
#26: Én csak a szerkesztőket sajnálom. Írnak cikkeket és zero kommentet kapnak vagy crytek beböfögi, hogy minden szar és majd ingyen leszedi. Kb ennyi itt a színvonal. Én kérek elnézést a kommentekert. A srác egyértelműen agybajos. Én kb 2014 óta olvasom az oldalt igaz 2021-ben regisztráltam. Sokat változott az oldal. Gondolom akikről beszélsz mind felnőttek, család-gyerek-munka. Így helyes. Én is csak pár hírt olvasok itt. Egyetlen magyar nyelvű oldal amit még olvasok. Sajnos a narcisztikussal nem lehet egészséges vitába esni mert nem képesek rá. Ez meg is látszik. Az volt a baj, hogy hazudtam, hogy mit is az már nem derül ki.
27.
27.
zoli12i
#26: Lehet rosszul emlékszem, de mintha lettek volna olyan időszakok anno, amikor 100 feletti kommentek születtek. Ahhoz képest ez semmi.
26.
26.
csoki0619
Édes jó istenem, h mi lett ezzel az oldallal az évek alatt. A tudat, h itt valaha volt egy értelmes közösség, érdemi vitákkal, értelmes emberekkel és akk most nézzük meg mi megy itt alattam.

Yanez, FrankBlack, Yami, DaemonX, még Praegasus is hiányzik.

son goku, ha itt vagy jelentkezz!(ki emlékszik son gokura?) :D Na, hát ettől még ő is színvonalasabbakat hányt ide.
25.
25.
Hitmanson576
#22: Ez is egy tipikus narcisztikus taktika. Kiragadsz egy mondatot amit félre ertelmezel csak azért, hogy tereld a témát. Menjél neki mégegyszer, fókusz! Olvass lassabban hátha átmegy.
24.
24.
Hitmanson576
#22: Látom téged éjjel nappal itt esz a fene. Azonnal reagáltál a kommentre. Fogadjunk reggel óta itt ülsz várod a reakciót mert annyira egyedül vagy, hogy más nem is szól hozzád a való életben. Párkapcsolatod sose lesz vagy nem lesz hosszú mert ugye te csak áldozat lehetsz. Lol
23.
23.
Hitmanson576
#22: En tudom mit írtam, mit nem értesz? Te mondod, hogy hazudtam. Kérdezem tőled mit hazudtam? Ennyire sötét vagy?
22.
22.
crytek
#21: "Mit is hazudtam rólad?"

Hát már azt se tudod mit írsz? Az meredek :)
21.
21.
Hitmanson576
#16: Te egy 6 éves szintjèn vitatkozol. Sajnos szellemileg ott ragadtál mert vertek a szüleid. Empátia nincs benned te csak áldozat lehetsz. Megint fantázia világban élsz "több száz meg ezer felhasználó" kb a legtöbb cikkben zero komment van, ha van is egy kettő az a te beböfögésed. Látom az "élvezed a figyelmet" kommentet is sikerült óvodás szintén visszamondani rám pontosan ahogy egy narcisztikus csinálná. Mit is hazudtam rólad? Akkor beszéljünk arról.
20.
20.
memoryman
#19: Te is hazudtál már itt kommentben.
19.
19.
crytek
#17: Muszáj ,mivel mindent eltűrök csak azt nem hogy folyamatosan hazugságokat terjesszenek rólam.
18.
18.
MikeHock
#15: Ennek a csávónak szerintem hivatalos papírja van róla, hogy zizilabor, esélyesen feleslegesen csépled a szót vele/rá.
17.
17.
delphijos
#16: Mondjuk te vagy a h@lye hogy leállsz itt vitázni, olyannal akitől sose láttunk egy kommentet se, de most hirtelen erőt vett magán hogy ehhez rittyentsen 10-et.
16.
16.
crytek
#15: Mutatni csak azokat lehet mindig akik benne vannak az a 6-7 ember a "kemény magból" + ezeknek az alregjei ,mert ugye nem érdeklek senkit mégis valaki annyira pszícho hogy saját accounntal már kevés a beszologatás kellenek az alregek is :)

Direkt uszítás csak a ti fejetekben létezik..nem tudom feltünt -e a másik sokszáz és vagy ezer felhasználó aki az oldalt használja valahogy meg tudja állni hogy rendre beszolagasson.

narcisztikus szó meg látom a kedvenced ezt tanítják most a kiscsoportban?

"élvezed a figyelmet ez egyértelmű" őőőő állítólag ti is ahogy látom :)

15.
15.
Hitmanson576
#14: Egy embert mutass ezen az oldalon aki nincs benne a "crytek ellenes ligában". Direkt uszítod itt a népet mert narcisztikus vagy és élvezed a figyelmet ez egyértelmű. Próbálsz itt eltérni a témától de a véleményem ugyan az marad. Nem érdekel mit mondasz te számomra egy senki vagy. Jöhetsz itt, hogy hány kommentet írtam, ha reagálsz reagálok de te direkt körbe-körbe beszélsz a nagy semmiről. Sajnálom ha megbántottam az egodat, direkt volt. X
14.
14.
crytek
#13: Válaszolni azokra a kérdésekre szoktam ami releváns rám nézve. Ami nem ott nincs válasz mivel eleve a kérdés sem igaz amit feltettél.

Nagyon nagy tévedés hogy nekem semmi nem jó. Ezt is a kis haverjaid mondták valahol vagy a crytek ellenes ligában terjesztik? Nem mellesleg azzal is baj van hogy ami nekem jó azt csak direkt írom hogy jó mert csak kamu lehet meg trollkodás szerintetek "mert mindenki másnak szar" :)
Nekem nem szar egyedül , viszont nektek milyen rossz lehet hogy ezt hozza ki belőletek ha valami nem olyan mint a megszokott.
13.
13.
Hitmanson576
#12: Úgy úgy! Esel bele a csapdába! Látom a zavarodott kisgyereket benned. Ferdíted a valóságot megint? Te csak áldozat lehetsz? Semmi alapja annak, hogy mindenki hülyének néz? "Engem sose fogsz látni gyalázkodni embereket" te folyamatosan gyalázkodsz itt játék fejlesztőket, neked soha semmi nem jó és "majd ha jön pass-ba letöltöm" egy vicc vagy! 12 komment de még egy kerdesemre se válaszoltál. Nem is fogsz. Egy 6 éves szintjén tudsz csak kommunikálni. Szar lehet egyedül, ezért vagy itt éjjel-nappal mert csak itt kapsz figyelmet. Szóval te itt élsz a "nyomorék csoportban" ahogy te fogalmaztál. De te áldozat vagy soha senkit se gyalázol....
12.
12.
crytek
#11: Egyelőre még mindig ott tartunk hogy bizonyos emberek állnak bele valakibe aki csak leírja a véleményét az életét stb...
A szégyent egy esetben nem lehet elviselni mégpedig akkor ha van miért szégyenkezni. Szerencsére nekem nincs..
Engem sose fogsz látni gyalázkodni embereket csak mert nem azzal játszik amaivel én nem annyit költ a játékokra amennyit én nem úgy él ahogy én.. ezt meghagyom nektek ez az életetek.

Egyébként nem tudom feltünt-e hogy a "Kutyát se érdekel ki vagy" dolog mégis már 12 kommentet generált...tehát cunci randit szeretnél?
11.
11.
Hitmanson576
#9: Te amúgy átestél gyermekkori traumán? 3 éve tanulmanyozom psychotherapy-t és a nárcizmus az egyik kedvenc témaköröm. Felismered a hibákat benned vagy mindig más tehet róla? Kritikát bírod vagy egyből védekezel mert nem bírod elviselni a szégyent? Magánéletéd oké? Vagy mindig mindenki elhagy és persze az ő hibájuk az is?
10.
10.
Hitmanson576
#9: Tipikus nárcisztikus játszod itt az áldozatot, mindjárt elmorzsolok egy könnycseppet! Mindenki tudja, hogy egy bohóc vagy. Miért nem foglalkozol inkább az első hozzászoloval? Szép neve van. Saját magadnak köszönheted, hogy mindenki a szemét forgatja mikor ideböfögsz valami baromságot.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...