Cameron Monaghan eljátszaná Calt a filmvásznon is, egy feltétellel

  • Írta: pandaril
  • 2024. február 20.
  • Cooltúra
Link másolása
A Star Wars Jedi-játékok főszereplőjét megformáló színész szívesen eljátszaná a karaktert egy élőszereplős filmben vagy sorozatban is akár, viszont csak akkor, ha az érdemben hozzájárul Cal történetéhez.

Cameron Monaghannak a Star Wars Jedi: Fallen Order volt az első komoly videójátékos munkája, és arcát már milliók ismerik a Respawn játékainak hála. Az általa megformált Cal Kestis is igen népszerű, így természetesen többen is jelezték, hogy szívesen megnéznék Cal kalandjait például egy Star Wars film keretein belül.

Monaghan a FanExpo Vancouver 2024 eseményen beszélt arról, hogy szívesen eljátszaná a karaktert egy élőszereplős projektben, viszont van egy kikötése, amiből nem enged. Nem szeretne üres fan service-t, egy olcsó cameo-t, hanem csak akkor vállalná el a szerepet, ha az hozzájárulna Cal történetéhez.

Bár a harmadik játék munkálatai már folyamatban vannak, egyelőre nincs hivatalosan tervben olyan filmes projekt, amelybe beemelnék Cal karakterét, viszont ha kellően nagy érdeklődés mutatkozik az ötlet iránt, nem kizárt, hogy a Disney meglépi karakter adaptálását.

6.
6.
csete1
#5: A Gothamben imádtam az alakítását. Jerome és Jeremiah Valeska szerepét játszotta, szerintem zseniálisan.
5.
5.
TrishtanAG
#4: Azért a játék előtt is már egész szép sorozatos karrierje volt Monaghannak.
4.
4.
Doomsayer
Ő volt az egyetlen jedi, aki úgy élt, hogy abban 1 másodperces lag-ok voltak. Ki kéne próbálni ugyazent filmben is.

A színész meg az első pillanatban nyaktörő sebességgel rohanna azonnal, ha akár egy müzlireklámban is szerepelhetne.
3.
3.
Br1sk
Nagyon kell még ő is. Hogy több jedi legyen az order 66 után mint előtte volt.
2.
2.
delphijos
#1: Hát nem tudom , szerintem pont ez lett az SW rákfenéje, hogy ebbe az időszakba próbálnak benyomorítani mindent. Van 1 perc foghíj az idővonalon, oda befér egy jedi....
1.
1.
Shao Kahn
Nekem tetszik az ötlet! Csak arra nincs ötletem melyik élőszereplős kánon star wars filmbe-sorozatba lehetne elhelyezni Cal Kestist. Nektek van?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...