Gareth Edwards rendezheti a legújabb Jurassic World-filmet

  • Írta: osan
  • 2024. február 21.
  • Cooltúra
Link másolása
Egy riportból kiderül, hogy a Universal stúdió jelenleg Gareth Edwards-cal tárgyal, a legújabb Jurassic World-film kapcsán. Edwards-nak nem ez lenne az első nagyobb franchise munkája, a Star Wars-univerzumban is alkotott már.

A Universal stúdió legutóbb David Leitch-csel tárgyalt a film rendezését illetően. Leitch-et olyan filmek miatt ismerhetjük, mint a John Wick, a Deadpool 2 vagy épp a Bullet Train, viszont azok a tárgyalások vakvágányra futottak. Most a The Hollywood Reporter riportjából kiderül, hogy Leitch helyett Gareth Edwards a rendezőszék várományosa.

Edwards-tól nem áll messze a franchise munka, hiszen ő rendezte a Rogue One: A Star Wars Story-t is. Legutóbbi munkája Az alkotó volt, ami ugyan egyáltalán nem lett egy maradandó film, viszont rendezés szempontjából több érdekes módszert is jól alkalmazott. Továbbá a szörnyfilmek sem állnak messze tőle, megfordult már a keze alatt a 2014-es Godzilla is, sőt legelső eredeti filmje, a 2010-es Monsters volt.

Ha igaz, amit a riportban olvashatunk, akkor a tárgyalásoknak viszonylag gyorsan le kell záródniuk, hiszen a filmnek már van premierdátuma, mégpedig 2025. július 2.

1.
1.
Shao Kahn
Én a magam részéről arra szavazok hogy teljesen felesleges. Mindegy milyen jó volt az eddigi 6 film, ennyi bőven elég volt belőlük, a történet tisztességesen le lett zárva a 6.filmben.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...