Június végén érkezik a Shadow of Eldtree

  • Írta: aronsz
  • 2024. február 21.
  • Bejelentés
Link másolása
Megérkezett a várva várt előzetes az Elden Ring kiegészítőhöz, a látványos képsorok mellett pedig a megjelenési dátum is kiderült. Ha nem jön semmi közbe június 21-től pöröghet majd a Shadow of Erdtree.

Reggel mi is beszámoltunk róla, hogy ma minden bizonnyal érkezik a várva várt előzetes. Adathalászok már február elején kiderítették, hogy még ebben a hónapban érkezik hivatalos bejelentés a DLC-vel kapcsolatban.

Ma éjjel pedig az Elden Ring hivatalos X oldalán is megerősítették, hogy február 21-én délután közzéteszik az előzetest. A nagyjából három perces videó a beígért időben megjelent X-en és YouTube-on is.

Nagyjából három perc gameplayt és egy megjelenési dátumot is kaptunk, június 21-én fog érkezni a kiegészítő. A DLC három új tartalmi elemet ígér: új sztorit, új világot (Land of Shadow) és az RPG elemek mélyítését. Ez utóbbi új fegyvereket, fegyver skilleket, felszereléseket, bűbájokat és természetesen új ellenségeket, bossokat takar.

A sok új tartalom valamilyen szinten el is várható, tekintve a DLC igen borsos, 39.99 dolláros alapárát. A prémium bundle digitális füzetet és extra soundtracket is tartalmaz, ezért viszont már 49.99 dollárt kérnek.

1.
1.
DragonBleacPiece
Shadow of the Erdtree (a hír címében Eldtree van)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...