Érkezik a Star Wars: Battlefront Classic Collection

  • Írta: aronsz
  • 2024. február 21.
  • Megjelenés
Link másolása
A népszerű széria 20. évfordulóját különleges kiadással ünneplik a fejlesztők. Március 14-től elérhető lesz a klasszikus Battlefront játékok on- és offline verziója konzolokra és PC-re.

A Battlefront és a Battlefront II ráadásul nem csak önmagában, de bónusz tartalommal érkezik március közepén a legújabb konzolokra és PC-re – olvashatjuk a starwars.com-on A klasszikus Battlefront-ban bónusz pályát, a Battlefront II pedig extra pályákat és karaktereket is tartalmaz majd.

A Battlefrontban elérhető lesz extra pályaként a Jabba’s Palace, a Battlefront II-ben pedig a Bespin: Cloud City, a Rhen Var: Harbor, Rhen Var: Citadel és a Yavin 4: Arena. Emellett pedig extra karakterként érkezik Asajj Ventress és Kit Fisto.

5 online játékmód érkezik (Conquest, Capture The Flag, Hunt, Assault (Space) és Hero Assault), amelyet 64 fős, cross-gen szervereken élvezhetünk majd. Természetesen a solo játékosoknak is akad tartalom bőven, illetve a 2 játékos splitscreen mód is elérhető offline.

A Star Wars: Battlefront Classic Collection március 14-től lesz elérhető PC-n, Xbox One, X/S, valamint PlayStation 4, 5 és Nintendo Switch konzolokon.

3.
3.
Tippedkarma
Azt hittem legalább ingyenes lesz az anyjuk picsáját, kit érdekel hogy kiadják mindenhova, de nem ingyenes, akkor hogy elérhető mindenkinek?
2.
2.
Punker
PS2-n de sokat játszottam vele.
1.
1.
Br1sk
a másodikkal nemrég játszottam egy pár kört. sajnos nem öregedett túl jól. a battlefield 2 ugyan abban az évben jelent meg de az még ma is egy élvezhető játék
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...