Csúszik a Prison Architect 2

  • Írta: aronsz
  • 2024. február 21.
  • Csúszás
Link másolása
Bő egy hónappal eltolták a megjelenést. Bár a játék elvileg már kész van, a fejlesztők biztosra mennek és minden bugot ki akarnak javítani még mielőtt elérhetővé tennék a játékot.

Januárban bejelentették, hogy érkezik a Prison Architect folytatása, ráadásul háromdimenziós formában. Eredetileg március 26-án érkezett volna a játék PC-re, Xbox Series X/S-re és PlayStation 5-re.

A Paradox Interactive azonban jelezte, hogy a játék csúszni fog, az új megjelenési dátum pedig május 7. A késés oka, hogy a fejlesztő csapat, a Double Eleven szeretne némi extra időt szánni a különböző bugok kijavítására, illetve a játék optimalizálására – számolt be az Eurogamer.

“Bár lehetőség volt arra, hogy tartsuk az eredeti megjelenés időpontját, úgy érezzük, hogy szükségünk van az extra időre ahhoz, hogy biztosak legyünk benne a játékosok az első naptól kezdve hibátlan élményt kapnak” – írta a stúdió az indoklásban. Március elejétől kezdve pedig stream sorozat keretein belül tervezik majd bemutatni a játék éppen aktuális állapotát a fejlesztés utolsó szakaszában.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...