Bekerült a Game Passbe a Dead Island 2

  • Írta: pandaril
  • 2024. február 22.
  • Hír
Link másolása
Mindig örömteli meglepetés, amikor egy előfizetéses szolgáltatásba váratlanul bekerül egy játék, főleg, ha az egy relatíve friss cím, és duplán, ha még kimondottan jó szórakozás is.

A Microsoft úgy fest szereti a shadowdroppot, mivel nem először csinálják meg, hogy egy népszerű játék mindenféle hírverés nélkül egyszer csak elérhetővé válik az Xbox Game Pass kínálatában. Így került be a szolgáltatásba a Stranded Deep is anno, és úgy fest, hogy ezt lépték meg a Deep Silver játékával, a Dead Island 2-vel.

A cég általában előre bejelenti a következő két hét kínálatát, így duplán meglepő, hogy a tavalyi év egyik legnépszerűbb játéka csak úgy bekerült a kínálatba. A zombi hentelés, bár nem hibátlan alkotás, alapvetően szórakoztató, és a sorozat rajongóinak kifejezetten ajánlott.

Mivel az előfizetéses szolgáltatásokban elérhető játékok elég esetlegesek tudnak lenni, ezért ha valaki inkább a vásárláson töri a fejét, annak is megéri most a dolog, lévén akciósan csaphat le a játékra. A Dead Island 2 2023. április 21-én jelent PlayStation 4-re, PlayStation 5-re, Xbox One-ra, Xbox Series X/S-re és PC-re is.

4.
4.
Ganzer
#1: Szerintem 1 végigjátszásra nagyon korrekt cucc. Jó játékot.
3.
3.
Animejetix
2.
2.
Anonymus11234
#1: De te nem hergelsz senkit igaz?
1.
1.
crytek
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...