Végre fűnyírón is játszható lesz a Doom, de csak egy ideig

  • Írta: aronsz
  • 2024. február 24.
  • Érdekesség
Link másolása
Hiánypótló funkcióval bővülnek a Husqvarna robot fűnyírói, játszható lesz rajtuk az eredeti Doom, mert miért ne? Az ingyenes frissítés áprilisban elérhető lesz minden Nera széria tulajdonos számára.

Az elmúlt évtizedekben már tényleg bármilyen eszközön játszhatóvá vált a Doom, január végén egy kutató bélbaktériumon futtatta az ikonikus lövöldét, igaz 70 percenként egyetlen képkocka megjelenítésére volt képes a konstrukció.

Ennél sokkal játszhatóbb lesz a Husqvarna megoldása, ami a Nera robotfűnyírók kijelzőjén jeleníti majd meg a játékot. Bár a kijelző nem túl nagy, a videó tanúsága szerint kifejezetten fluid gameplayt tesz lehetővé.

A legjobb az egészben pedig az, hogy ingyenes, persze már amennyiben rendelkezünk az egyébként nem túl olcsó Nera széria egyik darabjával. Áprilisban ugyanis ingyenes frissítésként válik majd elérhető a játék, szerte a világon.

Egyetlen hátránya azonban van a fűnyírónak: kevés rajta a gomb. A hivatalos oldalon kitérnek bővebben az irányításra, amiből az derül ki, hogy futni és lőni tudunk, oldalazni, fegyvert váltani, vagy ajtókat kinyitni már nem biztos (bár ez utóbbira csak találnak valami megoldást), így lehet nem ez lesz a legkényelmesebb módja a játszásnak.

A legnagyobb probléma azonban az egésszel, hogy a marketing értéke erősebb a Husqvarna szemében, mint a játékipar forradalmasítása, így az áprilistól elérhető játékot szeptember 9-én egy frissítés véglegesen le fogja törölni az eszközökről.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...