Végre érkezett egy Skyrim mod, amivel felvehetjük az NPC-k sebességét

  • Írta: aronsz
  • 2024. február 25.
  • Érdekesség
Link másolása
Az egyik legbosszantóbb és leggyakoribb hibára kínál megoldást az a rendkívül egyszerű mod, aminek a segítségével a karakter ugyanazzal a sebességgel halad, mint az NPC-k.

Mindenki találkozott már azzal a jelenséggel, hogy a játékokban a küldetések során NPC-ket kell követnünk, akik lassabbak, ha futunk, de gyorsabbak, ha sétálunk. Sőt még olyan is előfordul, hogy a gyaloglás sebességénél is lassabban haladnak, ami aztán tényleg a frusztráció netovábbja.

Vannak játékok, ahol ezt úgy oldják meg, hogy ilyenkor egyszerűen automatikusan tudjuk követni a küldetés részleteiről beszélő szövetségest, a Skyrim azonban nem ilyen. Szerencsére a közösség megalkotta a megoldást.

wSkeever modja rendkívül egyszerű, egyetlen egy dolgot csinál: automatikusan követi az NPC-ket. A Simplicity of Stalking – Automatically Follow NPCs mod egyébként nem csak a küldetések során, de a játékban bármikor, bármelyik NPC-vel aktiválható. A követést a töltő képernyő sem szakítja meg, egészen addig amíg le nem nyomjuk bármelyik mozgás billentyűt, vagy nem támadunk.

3.
3.
hedzsooo
Starfield-hez is keszitett 1 modder ehhez hasonlo modot mar jopar honapja, 1bol feltelepitettem azt is hozza. Annal ugy van megoldva, hogy egergorgovel tudom valtoztatni a sebesseget a kocogasnak (Ami igy igazi futas is lehet kocogas helyett.), + a setanak is (Ami igy togyogas helyett a tobbi NPC-vel azonos sebessegu normal seta is lehet.). Viszont abban a modban tovabbra is magunknak kell kovetni a tobbi NPC-t, csak a sebessegunk lett vele megoldva... :)
2.
2.
Extol
Hát nem tudom, én jelenleg is jászok Skyrim-al, (régi verzió) és őszintén szólva nem tudom miről van szó
1.
1.
DamonSan
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...